Клаудия Мартин се завръща на екран с нова главна роля

Мексиканската актриса Клаудия Мартин се впуска в ново професионално предизвикателство. Съвсем скоро започват снимките на семейната сага „Няма рецепта за любовта”, в който тя изпълнява главната роля. Сериалът е продуциран от Хуан Осорио, който през последния телевизионен сезон прикова вниманието на публиката с успешната продукция „Непобедима любов” с Анжелик Бойер и Данило Карера.

Клаудия и Хуан Осорио се познават от дълги години, именно той е продуцентът, който пръв забелязва потенциала на начинаещата актриса. „Щастлив съм, тъй като докато се обучаваше в Центъра за обучение на артисти към Телевиса, аз бях този, който й даде първата възможност, а днес тя ще бъде звездата в най-новата ми теленовена”, коментира Осорио.

Клаудия потвърди новината за участието си в своя профил в социалната мрежа. „Предстои ми нов проект с много предизвикателства, не само при превъплъщението,но и чисто технически и физически. Благодаря Хуан Осорио за невероятния шанс”, пише тя.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В сериала Мартин отново ще има възможност да работи с Азела Робинсън. Професионалните им пътища се пресичат на снимачната площадка на римейка на „Богатите също плачат”, в който Клаудия изпълнява ролята на Мариана, а Азела на Елена, нейната екранна свекърва. Участие в сериала ще имат още Алтаир Джарабо и Беатрис Морено, както и перуанецът Никола Порсела.

Последният проект на Мартин е петата част от поредицата „Да преодолееш”, която в момента се излъчва с висок рейтинг в Мексико. Снимките на „Рецепта за любов” започват на 6-и ноември, а премиерата на сагата се очаква през 2024-а година.

Източник: tvsaga.com

Сподели