Кит Харингтън в третия сезон на сериала „Индустрия“ по HBO

Кит Харингтън става част от актьорския състав на третия сезон на драмата „Индустрия“, излъчван по HBO. Сюжетът на сериала проследява група амбициозни млади професионалисти, въвлечени във вълнуващия свят на международните финанси. Те се борят за ограничения брой места в „Пиърпойнт“ – една от най-големите инвестиционни банки в Лондон.

Харингтън изпълнява ролята на предприемача Хенри Мък, който е създател и изпълнителен директор на просперираща компания за зелена енергия – един от бизнесите, от които екипът в „Пиърпойнт“ се опитва да спечели пари.

Докато първите два сезона на поредицата се фокусират върху битката за оцеляване на стажантите, в третия продуцентите залагат на нови и вълнуващи сюжетни линии.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

„Историята поема в нова посока. Ще покажем зависимостта между финансите и политиката. Зрителите ще видят кои са шефовете на тези хора и как една голяма инвестиционна банка се вписва в йерархията на обществото. Имаме наистина добри анонимни съветници в сериала, които са работили в сферата на финансите, и самоличността им е защитена. Надявам се сюжетните линии да са интересни за публиката“, споделя сценаристът на сериала Джоузеф Чарлтън.

Кит Харингтън е познат на зрителите като актьор в сериала „Игра на тронове“. В него той вдъхва живот на главния герой Джон Сноу. Очаква се Кит да се включи в бъдещо продължение на епичната сага, която ще проследи съдбата на Джон Сноу след победата над Краля на нощта.

Последната значима роля на Харингтън в киното е във филма „Вечните“ (2021). Кит е женен за актрисата Роуз Лесли (Игрит от „Игра на тронове“). Имат две деца.

Източник: tvsaga.com

Сподели