Керем Бюрсин се завръща на телевизионния екран

Дългоочакваното завръщане на екран на атрактивния 35-годишен актьор вече е потвърдено. След финала на хитовата романтичната комедия „Почукай на вратата ми“ през 2021 г.  Керем отказва многобройни покани за участия в нови проекти, включително и от чуждестранни продуцентски компании.

Преди дни популярният артист и модел подписа окончателно споразумение с медийния гигант „Ay Yapım“ и още през летните месеци ще се появи на телевизионния екран с нова вълнуваща драма. Негова партньорка в поредицата ще бъде младата красавица Хафсанур Санджактутан. Двамата вече са провели първите репетиции по четене на сценария, който за момента остава тайна за нетърпеливите зрители.

Освен като Серкан от „Почукай на вратата ми“ Керем е познат у нас и с образа на Али в драматичната сага „Сърцето на града“. Наскоро актьорът претърпя операция заради дискова херния, но увери почитателите си, че се възстановява успешно. Като доказателство за това той публикува множество снимки от специалното си туристическо пътешествие из провинциите на Турция, свързано с новия рекламен видеоклип на авиокомпанията „Turkish Airlines“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Бъдещото партньорство на Керем и Хафсанур бързо се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните мрежи от почитателите на турски поредици. Въпреки че е едва на 22 години, талантливата Хафсанур вече има впечатляваща филмография. Тя партнира на опитния си колега Алперен Дуймаз в хитовата драма „Последно лято“ и изпълнява ключова роля в интернет поредицата „Между мен и света“ с Демет Йоздемир и Бура Гюлсой. Доскоро атрактивната актриса е част от актьорския състав на младежкия сериал „На пух и прах“ – римейк на американския хит „Бевърли Хилс, 90210“.

Хафсанур Санджактутан
Хафсанур Санджактутан

Освен с успехите й в професионален план, младата звезда се прочу в родината си и с битов инцидент, който бе интерпретиран от медиите в южната ни съседка като опит за самоубийство заради любовно разочарование. Санджактутан категорично отрече подобни твърдения и дори заплаши представители на пресата, че ще повдигне съдебни искове срещу тях.

Източник: tvsaga.com

Сподели