Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал с нов дом за 4 млн. долара

Една от най-известните светски двойки в Турция заплати внушителна сума за ново семейно жилище в елитното истанбулското предградие Бейкоз. Луксозната вила, проектирана по взискателните им изисквания, струва на двамата съпрузи около 77 млн. турски лири, равняващи се на 4 млн. долара.

Кенан и Синем са в усилено търсене на по-обширен дом от раждането на втората им дъщеря Лалин през май миналата година. Освен четиричленното им семейство двуетажната къща ще приюти и персонала, който помага на актьорите в домакинството и отглеждането на двете им деца.

Синем Кобал
Синем Кобал

Преди дни 48-годишният Имирзалъолу бе забелязан от представители на медиите и в популярния сред турските звезди квартал „Етилер“ и обстойно разпитан за бъдещите си професионални планове. Той обяви, че съвсем скоро със съпругата му ще се появят заедно пред камера със съвместен проект, но отказа да даде подробности за него. „И двамата отсъствахме от екраните за дълъг период. Сега ще се завърнем като семейство“, заяви Кенан.

В продължение на три години той е водещ на турското издание на популярното телевизионно предаване „Стани богат“ и се радва на изключително положителни оценки от зрителите за своето ново амплоа. Самият артист често признава, че ролята на водещ на обичаното шоу го удовлетворява напълно за момента. Наскоро от екипа на телевизионното състезание изненадаха приятно Имирзалъолу, принуждавайки го да се разсмее в ефир, като включиха във въпросите на млада участничка и популярен израз от родния град на актьора – Бала.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Имирзалъолу и Кобал са женени от 2016 г., когато сключват брак на атрактивна ориенталска церемония на остров Джунда. Четири години по-късно се ражда и първата им дъщеря Лалин.

Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал
Кенан и Синем си казаха „да“ на впечатляваща сватбена церемония

От известно време обичаните изпълнители са напълно отдадени на семейния живот и остават далеко от снимачните площадки. Кенан, добре познат на българските зрители от сериалите „До последен дъх“, „Езел“ и „Справедливостта на Кара“, не е участвал в телевизионна продукция от 2018 г. Последната му изява като актьор е в детективска интернет поредица през 2020 г. Чаровната му съпруга, популярна у нас с превъплъщението си в образа на Су в младежката драма „Малки тайни“, не е заставала пред камера от 2017 г.

Източник: tvsaga.com

Сподели