Какъв телефон да изберем след скандалът с Хуавей?

Вашето видео ще започне след 8
Skip (3)
52 Гледания
Публикувано
Днес ще разгледаме една алтернатива, която може би и най-подходяща след разразилия се скандал наскоро.

???? Купи Xiaomi Redmi Note 7 тук: http://bit.ly/2wcnNn3
???? Купи книгата ми тук: https://ozn.bg/2OMkauI
???? Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
???? Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
???? Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k
???? Елате в нашия Discord: https://discord.gg/TheClashersOfficial
???? Donate: paypal.me/theclashers

Вие сте с едно ревю на може би най-желаната марка мобилни телефони напоследък – Xiaomi. След разразилия се скандал с друг известен китайски бранд смартфони и Съединените щати, който е наистина много неприятен ние трябва да търсим алтернативи. Всъщност какво мислите за случващото се с този проблем. Мненията са много полярни и ще се радвам да ви чуя и да си поговорим по темата долу в коментарите. Аз лично смятам, че такава крайна мярка не беше нужна, но когато са намесени много пари, няма правила.

Както и да е скоро въпросните устройства ще са само фотоапарати, което е жалко, защото напоследък ставаха много добри. Днес обаче благодарение на Smartphone.bg, които са част от семейството на Desktop и laptop.bg ще ви представя може би най-добрия бюджетен телефон на пазара в момента. Чувствайте се спокойно да ме поправите в това мое твърдение, но изгледайте ревюто преди да го направите. Всъщност дайте да направим една игра, след скорошният търговски скандал между САЩ и Китай, с кой телефон бихте заменили въпросния бранд ако имате такъв. Я да видим, ще стане интересно. Бихте ли останали на андроид или ще се насочите към iOS, за който се говори, че е в основата на нещата.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Представям ви Xiaomi Redmi Note 7. Започваме с дизайна и мога да си позволя да кажа, че не е най-оригиналния, който сме виждали, но да бъдем честни, всички телефони в днешно време си приличат. От двете страни имаме стъкло, а между тях нещо, което прилича на метална рамка. След няколко почуквания по нея се оказва обаче пластмасова. Добър опит де, изглежда си супер. Като цветове се предлага в черно и синьо, които се приливат и са много интересни. След като намекнах колко струва сигурно вече се чудите от къде Xiaomi са орязали, за да достигнат тази ниска цена. Всеки би предположил от, че ще е от компонентите. Да, ама не. Redmi note 7 предлада доста сериозен хардуеър за цената си.

Ако това ревю на Xiaomi Redmi Note 7 ви е харесало, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️????

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Категория
The Clashers
Commenting disabled.