Какво ще се случи на (26-ти април) в “Наследство” Яман е бесен, убеден, че

Яман е бесен, убеден, че Сехер е отвлякла малкия Юсуф.

Пред полицейското управление Али слага белезници на Кираз. Точно преди да я отведе в участъка, получава обаждане от свой колега, който го уведомява, че девойката е невинна.

Али разбира, че братът на Кираз е искал да я омъжи по принуда за възрастен мъж, и осъзнава грешката си.

Али откарва Кираз обратно в дома на чичо Осман, а тя е щастлива, че най-после всичко е излязло наяве.

Али изисква от Кираз да продължи да се представя за помощница на Осман пред Надире.

Охранителите на Яман се връщат в имението, а той насочва пистолет срещу тях за това, че са изгубили следите на Сехер и Юсуф.

В това време лелята и племенника се завръщат в имението. Икбал остава шокирана. Яман нарежда на Сехер да се качи в стаята си.

Той също се качва там, хваща грубо ръката ѝ и я обвинява, че е направила опит да отвлече Юсуф. Сехер му обяснява, че с племенника ѝ са били принудени да напуснат гробището, след като са установили, че са сами там.

Сехер заявява на Яман, че е в състояние да отгледа племенника си сама и той скоро ще се увери в това.

Докато ѝ помага да се дегизира отново като прислужница, Али усеща привличане към Кираз. Междувременно Бегюм е в активно търсене на нова подходяща помощница на чичо Осман.

Зухал попада на телефона на Икбал и изчита кореспонденцията ѝ с Мерт. Девойката узнава, че сестра ѝ е платила на приятеля ѝ да се раздели с нея.

Зухал се обажда на Мерт и го обвинява, че е продал любовта им. Тя отива и се нахвърля и на Икбал, като заплашва да я разобличи.

Икбал заявява на сестра си, че Мерт не я обича и по време на цялата им връзка ѝ е изневерявал.

Яман подпитва Юсуф за това какво се е случило на гробището. Малкият изтъква, че леля му го е накарала да тръгнат към имението.

Яман звъни на Недим и му съобщава, че Сехер не е правила опит да похити Юсуф.

–  

Сподели