Какво ще се случи на (25-ти април) в “Наследство” Кираз признава на Али, че

Кираз признава на Али, че бяга от брат си, който иска да я убие.

Яман заявява на Сехер, че ще ѝ позволи да отведе Юсуф на гроба на Кевсер. Обажда се на охранителите си и им нарежда да ги придружат.

Чичо Осман е изписан. Али и Кираз отиват да подготвят багажа му и го връщат у дома.

Икбал споделя със Сехер, че Кевсер е искала да отведе Юсуф от имението, тъй като тук малкият е бил в опасност от враговете на Яман.

Афектирана, че Мерт продължава да не отговаря на стотиците ѝ съобщения и се вижда с други жени, Зухал събира куфара си, решена да се върне в Лондон.

В този момент тя получава обаждане от младежа, който ѝ заявява, че прекратява връзката им. Зухал е съсипана. Отново получава нервна криза и започва да крещи и да разхвърля вещите си.

Икбал се качва в стаята на сестра си и опитва да я успокои. Зухал е категорична, че не може да продължи живота си без Мерт. Икбал я тъпче със силни успокоителни.

Сехер и Юсуф отиват на гроба на Кевсер, придружени от охранителите на Яман.

За да го успокои, Али обещава на Осман, че няма да предаде Кираз в полицията. Изглежда обаче комисарят има съвсем друго намерение.

Един от главните охранители на Яман се оказва доверен човек на Икбал. Тя му нарежда да накара останалите бодигарди да се оттеглят незабавно от гробището.

Сехер изпада в паника, когато вижда, че охранителите на Яман ги няма. Мисли си, че са били нападнати от враговете на Яман. Двамата с Юсуф напускат тихомълком гробището.

Али отвежда Кираз към участъка. По пътя тя през сълзи му разказва за трудното си детство и му признава, че е усетила състрадание единствено от чичо Осман. Али кара безмълвен.

Яман се прибира в имението и с ужас установява, че Сехер и Яман още не са се върнали. Мъжът смята, че лелята е отвлякла племенника си.

Али и Кираз пристигат пред участъка, а комисарят слага белезници на ръцете на „престъпницата“.

Яман е бесен и изпада в паника, убеден, че Сехер е отвлякла Юсуф. Звъни на охранителите си и ги заплашва с убийство, ако не открият момченцето. Икбал допълнително подклажда огъня.

–  

Сподели