Какво ще се случи на (24-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

Вечерта Сехер влиза в стаята на Яман, където той разглежда снимките от годежа. Яман припомня на Сехер, че утре ще бъде голям ден, тъй като ще бъдат посетени от социалните.

За да не будят подозрение, Яман предлага на Сехере да качат в социалните мрежи снимка от годежа им. Сехер се съгласява и двамата заедно избират кой фотос да публикуват.

Сехер споделя с Яман, че е видяла как очите на майка Надире са се напълнили със сълзи от щастие.

Яман настоява със Сехер да качат и снимка, на която са само двамата. Двамата продължават да разглеждат галерията. Яман се спира на една снимка, но Сехер отбелязва, че не е излязла добре.

Яман обаче е на противоположното мнение и казва на Сехер, че изглежда много добре на нея. Девойката се съгласява със съпруга си.

Сехер не спира да докосва халката на пръста си и забелязва, че и Яман прави същото. Пита го дали и той все още не е свикнал…

Яман отвръща на Сехер, че с времето толкова ще свикнат с пръстените, че когато дойде време да ги свалят, ще им липсват. Сехер се натъжава от думите му.

През нощта Икбал се промъква в стаята на Зухал, докато тя спи, за да разбере какво е намислила. Проверява чекмеджетата и чантата ѝ, но не открива нищо съмнително.

Оказва се, че Зухал се е преструвала на заспала… Тя скрива шишенцето с отровата под възглавницата си и започва да се смее неадекватно.

Сехер и Яман не могат да заспят. Сехер наблюдава дървения символ на безкрайността, подарен ѝ от Яман, а той чете листчето на Сехер. И двамата не спират да мислят един за друг.

Кираз обещава на Кара да поговори с Ибрахим за отношението на Хайрие към нея. Полицайката обаче настоява да не замесват Ибо. Той обаче дочува разговора им.

Ибрахим признава на Кара, че знае всичко. Полицаят ѝ обяснява, че майка му съжалява за всичко и вече е приела „връзката им“.

Кара заявява на Ибрахим, че няма намерение да продължава тази игра. Кираз я моли да се преструва на приятелка на Иба за още един ден. Кара се съгласява тази вечер Хайрие да поиска ръката ѝ.

Кираз веднага съобщава на Али новината за предстоящия годеж, а той отново я упреква, че се меси там, където не ѝ е работа.

Кираз отвръща на Али, че е измислила план как да накара Кара да се почувства по-уверена в себе си.

На сутринта Зухам влиза в стаята на Сехер, докато нея я няма, и изсипва шишенцето със смъртоносната отвара в термоса с чай на Сехер. Адалет обаче се появява и за малко не я хваща.

Малко по-късно Сехер понечва да отпие от чая, но Юсуф се задавя и тя се заема да му помогне, като му подава чаша с мляко.

Сехер започва да разглежда снимки със сватбени рокли. Яман я изненадва в гръб и я пита дали нещо ѝ е харесало.

Сехер се смущава и понечва отново да отпие от чая, но в този момент Дженгер пристига и съобщава, че социалните са дошли.

Социалните работници настояват да разберат дали Сехер и Яман са се оженили по любов или бракът им е фиктивен. Яман смело хваща Сехер за ръката… Юсуф обяснява, че вече си има свои майка и татко.

Социалните работнички разговарят със Сехер и Яман поотделно…

– ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА 

Сподели