Какво ще се случи на (24-ти май) в “Черно-бяла любов” Джунейт уверява Жулиде, че

Джунейт уверява Жулиде, че той ще поеме вината за убийството на Идил, за да я предпази, тъй като полицията и без това го преследва навсякъде.

Ферхат е готов да се качи на лодката, но Оуз и екипът му пристигат и го изпреварват. Те обаче не успяват да открият Намък, който се крие в близост до мястото и наблюдава какво се случва. Намък решава да не заминава.

Ферхат се връща във вилата и пита Аслъ колко пъти ще му забива нож в гърба. Тя отвръща, че за него вече няма място в живота ѝ.

Ферхат си спомня думите на Неждет и решава да подготви изненада за съпругата си.

Аслъ се прибира и заварва в градината на имението Ферхат и останалите си близки, които се забавляват и приготвят скара.

Ферхат целува Аслъ и ѝ благодари, че отново му е припомнила, че е син на Неждет.

Гюлсюм проследява Йетер и ѝ взима телефона, мислейки, че си пише с Намък. Всъщност Йетер си пише с доктора си, защото има тумор в главата. Гюлсюм се разплаква и прегръща майка си.

Намък е в близост до имението и праща съобщение на Ферхат. Мъжът на Аслъ отива в гористата местност, където вижда беглеца.

Намък признава на Ферхат, че му е баща. Ферхат полудява от гняв и произвежда изстрел.

Аслъ и останалите се плашат от звука на куршума.

Ферхат се връща разочарован и упреква жена си, че е знаела, но не му е казала. Йетер казва на сина си, че от нея трябва да търси сметка.

Йетер иска Ферхат да крещи и да чупи, но той е унил и я гледа разочаровано. Накрая ѝ казва, че не му е майка и се оттегля.

Аслъ последва Ферхат, но той не изрича и дума, а пали мотора си и тръгва.

Гюлсюм моли майка си да се пази от проблеми заради болестта си.

Оуз пристига в имението и разпитва за Идил. Подозира, че може да е била убита. Жулиде от притеснение изпуска чашата на земята, а Хюлия я гледа подозрително.

Оуз започва да разпитва Жулиде, но убийцата успява да се оправдае, че не знае нищо. Аслъ обяснява, че Идил не се е разбирала с никого от къщата.

Жулиде отива в кухнята и напада Хюлия. Започва да я скубе, задето я е погледнала пред прокурора осъдително. Суна се намесва, за да защити Хюлия, но Жулиде ѝ се разкрещява да се разкара.

Аслъ се появява и спира разпрата. Жулиде опитва да се измъкне от ситуацията, казвайки на леля си, че е под постоянен стрес. Аслъ я съветва да се махне от този дом.

Ферхат посещава гроба на Неждет.

–  

Сподели