Какво ще се случи на (24-ти април) в “Доктор Чудо” Водят в болницата 70-годишна жена

Водят в болницата 70-годишна жена, която е паднала в градината си. При прегледа Ферда осъзнава, че пациентката е с механично сърце и апаратът не отчита сърцебиенето.

Ферман хваща как Белиз пие антидепресанти. Съветва я да се осъзнае и да се изправи срещу проблемите си вместо да ги „замита под килима“.

Белиз се вбесява и заявява на любимия си, че си взима отпуска от два дни, в които ще е непрестанно с Лейля, за да може бебето да свикне с нея.

Известният футболист Джунейт е откаран в болница „Берхаят“. Демир, Ферман и Али го поемат.

Професор доктор Фатих се намесва в работата на Ферман и изисква да се изпълняват неговите нареждания, тъй като е лекар на клуба и носи отговорност за Джунейт.

Ферман предупреждава Фатих да не се намесва в работата му.

Доведената дъщеря на жената с механично сърце се появява и обяснява на Ферда, Назлъ и Дорук, че майка ѝ е оперирана в Америка.

Малко след доведената се появява и истинската дъщеря. Истинската дъщеря обяснява, че не се е виждала с майка си от години, тъй като е опитала да ѝ наложи нейните правила и не е искала момичето да следва в Консерваторията за музиканти.

Дорук се ядосва, че няма да присъства на операцията на Джунейт, тъй като е негов фен. Демир не спира да дразни Дорук.

Ферман преглежда изследванията на Джунейт и заключава, че младежът има фрактури и пукнатини около 3-4 процента и всички кости са попаднали в гръбначномозъчния канал.

Ферда урежда транспортирането на жената с механично сърце до Америка.

Али се намесва и обяснява на Фатих какво може да се случи с Джунейт. Фатих се разкрещява и заявява на Али да задържи мнението за себе си.

Фатих настоява той да оперира Джунейт. Ферман се намесва и иска самият футболист да избере кой ще го оперира.

В болницата идват майката и сестрата на Джунейт, които се интересуват от състоянието му, тъй като той постоянно им дава пари.

Али обяснява на Фатих и останалите, че Джунейт нарочно си е причинил травма. Фатих го напада, а Ферман препоръчва на професора да спре да крещи.

Истинската дъщеря се скарва с майка си и жената се влошава.

Фатих нарежда на Ферман да премахне Али от екипа, защото не иска странни хора около Джунейт. Ферман отказва и нарежда на Али да остане.

По-късно Фатих излиза бесен от стаята, след като Джунейт избира екипа на Ферман да го оперира.

Фатих се среща с Танжу и му напомня, че някои от ръководителите на клуба са спонсори на болницата. Иска от доктора да премахне Али от екипа на Ферман.

Танжу се принуждава и нарежда на Али да не участва в операцията на Джунейт. Али е тъжен и се съгласява веднага.

На мястото на Али застава Дорук. Али отива в екипа на Ферда и поема случая на дамата с механично сърце.

Ферман отлага операцията на Джунейт, тъй като пулсът и налягането на футболиста не са стабилни.

–  

Сподели