Какво ще се случи на (23-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

Семейство Къръмлъ се подготвя за годежа на Сехер и Яман…

Яман, заедно със Зия, Икбал и Юсуф, се подготвят да тръгнат, за да искат ръката на Сехер от майка Надире.

В същото време Сехер уверява Надире, че този брак е просто формалност, за доброто на Юсуф. Възрастната жена обаче е сигурна, че между Сехер и Яман прехвърчат искри.

Зухал е решена да се отърве от Сехер и се обръща към знахарка, която да ѝ приготви смъртоносна отвара.

В имението всички са очаровани от елегантния тоалет на Яман за годежа. Зухал едва сдържа яда си, но губи контрол и извиква името на Яман.

Всички погледи се насочват към Зухал. Тя заявява на Яман, че не се чувства добре и няма да може да бъде до него в този важен ден.

Надире подарява на Сехер обеците от годежа си. Девойката веднага ги слага, а Надире отбелязва, че е прелестна.

Фърат пита Сехер дали е сигурна, че иска да се омъжи за Яман Къръмлъ. Надире се намесва и укорява полицая, че задава неуместен въпрос.

Яман и останалите пристигат пред дома на майка Надире. Сехер отваря вратата и вижда Яман с букет в ръка.

Сехер и Яман и за миг не могат да откъснат поглед един от друг. Надире се намесва и кани Яман, Зия, Икбал и Юсуф да влязат в дома ѝ.

Объркана, Сехер подава ръка на Яман, за да го поздрави за добре дошъл, а той я целува нежно по бузата, за да не будят подозрение. Юсуф наблюдава леля си и чичо си и е изключително щастлив.

Юсуф отбелязва, че леля му е изключително красива и елегантна, а Икбал „потвърждава“ с лицемерна усмивка. Надире слага букета на Сехер, подарен ѝ от Яман, във ваза.

Надире заявява, че на драго сърце дава Сехер за снаха в семейството на Къръмлъ.

Зухал пристига в дома на знахарката, за да вземе отровната отвара за Сехер. Жената я предупреждава, че са достатъчни само три капки, за да убие човек за по-малко от минута.

Развълнуван и емоционален, Зия слага пръстените на Сехер и Яман и им пожелава да бъдат вечно влюбени и щастливи. Надире връчва ножицата на Юсуф, за да пререже лентата. Яман целува Сехер…

Със сълзи на очи, Сехер си взима довиждане с Надире и Фърат. Надире е уверена, че дъщеря ѝ е в сигурни ръце – тези на Яман. Фърат иска да се увери, че Яман ще се грижи за сестра му, той дава дума.

Яман и Сехер се връщат в имението, а Зухал ги поздравява за годежа с насълзени очи. Икбал забелязва, че сестра ѝ се държи неадекватно и стиска нещо в ръката си (шишенцето с отровата), и я пита какво е намислила. Зухал отрича да има скрити помисли…

–  

Сподели