Какво ще се случи на (22-ри юни) в “Мрежа от лъжи” Асия научава от Деря, че

Лейля изнудва Арас и Асия със снимките, направени в хотела в Истанбул, но Арас е една крачка пред нея. Той забеляза нещо странно с колата на Асия и телефона й и помоли Кадир да проучи. Така те хванаха човека, нает от Дерин да ги следва и снима, и изтриха всички копия, които Лейля има.

Асия научава от Деря, че Бахар има проблем с бременността.

Дерин публикува снимката на Селчук и Джерен, когато напускат клуба, в социалните медии.

Нил се натъжава да види снимката, мислейки, че са се помирили.

Приятелите на Деря й организират парти изненада. Тя е развълнувана, но се притеснява повече за състоянието на Бахар и говори с Асия.

Арас заплашва Лейля да подпише документите или отива в затвора. Той и Кадир държат мъжа, нает от Дерин като свидетел. Лейля признава, че Дерин е планирала всичко.

Дерин чува Асия да говори за снимките и за проваления план на Лейля.

Когато този неин план се проваля, Лейля трябва да се съгласи да отиде в Лондон и да се разведе.

Волкан е недоволен, че Арас също е поканен на партито на Деря.

Селчук усеща, че Нил е странна. Тя му показва снимката му с Джерен, но той я уверява, че не са се сдобрили. Тогава Селчук предупреждава Дерин да спре да се меси в живота му.

Арас говори с Дерин за нейното участие в плана на Лейля. Дерин казва на Арас, че Лейля я е излъгала, че има нужда от тези снимки за развода и го моли да не казва на Волкан.

Арас не казва нищо на Волкан и дори го съветва да се сдобри с Дерин, но Волкан не е съгласен и смята, че той използва Дерин по някакъв начин.

След рождения ден Асия и Деря съобщават на Бахар за здравословния й проблем, който оказва влияние върху бременността й. Казват й, че трябва да й направят още изследвания.

Дерин търси сметка на Лейля, че я е въвлякла в плана й, а тя й заявява, че е искала да й даде урок, защото е скрила нещо толкова важно от нея.

Волкан и Али разбират от Асия, че Арас я е докарал от Истанбул.

Арас вика Асия в дома си, защото е открил нещо важно. Когато Асия отива, тя вижда Дерин там.

Дерин й казва, че Лейля е планирала всичко и я е излъгала. Казва й, че съжалява.

Асия смята, че щом Дерин й признава това и й се извинява, значи има други планове.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели