Какво ще се случи на (21-ви юни) в “Вятърничав” Зехра заварва Ярен в

Зехра заварва Ярен в стаята на дъщеря си. Веднага й се нахвърля, а тя й отвръща, че стаята на братовчедка й е по-голяма и предвижда да се премести. Зехра излиза извън кожата си и я напада.

Миран отвежда Реян в къща, осигурена от Фърат. Въпреки съпротивата на девойката, Миран й заявява, че никога повече няма да я пусне да си тръгне и я заключва по принуда я тъмна стая.

Фърат предупреждава приятеля си, че рискува много. Миран обаче е решен да послуша сърцето си.

Насух нахлува в конака на Асланбей и заявява на Азизе, че ще захвърли мъртвото тяло на внука й на центъра на Мидят веднага щом му го донесат.

Старият казва на всеослушание, че Миран е скочил след Реян в реката, за да я спаси.

Госпожата обаче твърдо отказва да повярва, че внукът й е способен на подобно нещо. Гьонюл се свлича на земята и обвинява Азизе, че е виновна за смъртта на мъжа й.

Миран дава на Реян дрехи, с които да се преоблече, а тя му казва да се обърне и да не я гледа. Младежът запалва камината и с цел да укроти Реян я връзва за ръцете.

Султан звъни на Фърат и го пита какво се е случило с Миран. Той обаче не й дава ясен отговор, а Гьонюл е пред нервна криза.

Хазар и Джихан отиват на моста на Мидят, където Азат стои съсипан от часове, и започват да издирват Реян.

Хазар се свлича се на земята, когато племенникът му казва, че е търсил братовчедка си навсякъде, но не е успял да открие и следа от нея.

В болницата Гюл отказва да се храни, докато не дойдат кака й и татко й.

Реян заспива, а Миран я погалва и освобождава ръцете й. Момичето обаче се събужда и отново се разбунтува.

Фърат се свързва с майка си и й разкрива, че Миран и Реян са живи, като изрично я предупреждава да не споделя с никого.

Султан дочува разговора им и настоява прислужницата да й каже къде се крие зет й, иначе тя и синът й ще пострадат лично от ръцете на Азизе.

Джихан открива обувката на Реян в близост до реката и съобщава на Хазар. Азат пък намира ризата на Миран.

Страхувайки се от заплахите на Султан, майката на Фърат отива при Азизе и й докладва, че Миран е жив и се крие заедно с Реян. Госпожата веднага се досеща къде са двамата млади.

Султан отива в стаята на дъщеря си и й съобщава, че Миран със сигурност е жив.

Реян пита Миран дали когато я е изоставил онази сутрин не е почувствал болката й. Той обаче не отговаря на въпроса й и излиза от стаята.

Реян издебва момента и започва да планира бягство. Тя взима телефона на съпруга си и звъни на майка си в болницата.

Зехра веднага пита дъщеря си къде е, но в този момент Миран влиза в стаята и отнема апарата от телефона на Реян и го захвърля.

–  

Сподели