Какво ще се случи на (21-ви юли) в “Наследство” Сехер е отведена в полицейския

Сехер е отведена в полицейския участък, а Фърат остава силно изненада, когато я вижда окована в белезници. Той казва на колежката си, че ще се заеме със случая на арестуваната.

Сехер е категорична пред Фърат, че не е направила нищо. Той ѝ сваля белезниците и я моли да се успокои.

В дома на чичо Осман, Али влиза в стаята на Кираз, а тя инстинктивно си слага очилата. Комисарят ѝ заявява, че вече не е нужно да се крие. Кираз му отвръща, че така брат ѝ няма да я разпознае.

Кираз предупреждава Али, че брат ѝ далеч не е като Доан и няма да я остави на мира. Тя сваля очилата си, а Али я съветва да не прикрива красивото си лице.

Фърат моли Сехер да си спомни да не би да се е подписвала върху някакви документи. Тя му отвръща, че дори не е стъпвала в банка.

В този момент Сехер си спомня, че преди дни е загубила портмонето си заедно с личната си карта. Фърат ѝ обяснява, че вероятно документите ѝ са попаднали в ръцете на лоши хора. Обещава да я измъкне от цялата тази каша.

В полицейското управление влиза жена, която се представя за адвокатка на Сехер, наета по молба на Яман.

Междувременно Икбал се преструва на загрижена за Сехер пред Яман. Злодейката обещава да се заеме с грижите за Юсуф в отсъствието на леля му.

Братът на Кираз – Ердал – пристига в Истанбул, решен да открие сестра си и да я накаже.

Адвокатката се обажда на Яман и му съобщава, че Сехер вече е разпитана, но ще трябва да остане в ареста до изясняване на обстоятелствата. Яман побеснява и ѝ затваря.

Чичото на Юсуф се отправя към ареста и заварва Сехер да плаче безутешно. Тя през сълзи му обяснява, че може да бъде осъдена и по този начин да не спази думата си пред Юсуф винаги да бъде до него.

Яман се опитва да успокои Сехер, като я уверява, че ще направи всичко по силите си, за да я измъкне от тук час по-скоро.

Яман изважда от портфейла си снимка на Юсуф като бебе и я предава на Сехер. В този момент надзирателите заявяват на Яман, че времето за свиждане е изтекло.

Али забелязва, че Яман е в ареста и го пита дали е дошъл да види „жертвата си“ безпомощна. Комисарят обвинява чичото на Юсуф, че нарочно е устроил капан на Сехер и заради него в момента тя е зад решетките.

Яман се опитва да запази самообладание срещу моралните обвинения от страна на Али…

Надире предлага на Кираз да я придружи до пазара, за да си купи нови хубави дрехи.

Сехер е категорична пред Фърат, че Яман не би могъл да я натопи несправедливо.

Яман се връща в имението, а Юсуф го посреща с думите, че леля му много му липсва, и го пита дали ще се върне скоро.

Надире оставя Кираз за кратко сама, а през това време девойката е забелязана от коварния си брат Ердал. Кираз побягва, а Ердал се опитва да я догони, като заплашва да я убие. Девойката успява да се скрие…

Недим уведомява Яман, че е мафиотът Тургут се е съгласил да свидетелства в полза на Сехер срещу солидна сума, която вече му е предал. Проблемът обаче е, че след това е потънал вдън земя. Яман побеснява и разбива с юмрук огледалото на стената.

В ареста съкилийничките на Сехер се сбиват, а тя се намесва в опит да ги усмири. Едната от тях пробожда Сехер в корема…

–  

Сподели