Какво ще се случи на (21-ви август) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

Джерен вижда, че Нил повръща в тоалетната и смята, че е бременна. Деря се извинява на Асия за обвиненията. Асия я уверява, че не е толкова лоша, че да иска той да умре. Нил моли Деря да й направи тест за бременност.

Волкан казва на полицая, че всичко е било инцидент и Дерин е освободена. Дерин веднага отива в болницата и гони Асия оттам. Асия й казва, че трябва да се лекува за доброто на Зейнеп.

Волкан упреква Дерин, че е искала да убие Асия. Казва й, че му е писнало от променливото й настроение и престъпленията й, кара я да си тръгва.

Дерин му казва, че го обича много, а той отвръща, че всичко, което им се е случило, е заради това. Онур я изчаква отвън и я кара вкъщи.  Волкан моли Асия да не обвинява Дерин.  Демир отива да подкрепи Али и му казва, че се радва, че баща му е оцелял.

Дерин не може да влезе в къщата, където е наранила Волкан и се прибира при Онур. Деря потвърждава, че Нил е бременна.

Джерен се обажда на Селчук да пита как е Нил. Нил му признава, че е бременна и Джерен чува колко е щастлив Селчук. Асия се грижи за Волкан по време на хоспитализацията му. Дерин прекарва нощта с Онур.

Неджми пита Гьонюл дали е сигурна, че иска да направи следващата крачка. Тя е категорична.

Дерин съжалява за случилото се с Онур и заявява, че ще се бори за Волкан. Забранява му да казва за станалото. Той се ядосва и я пита дали и него ще го намушка, ако го направи.

Волкан признава на Деря, че се радва, че той е бил намушкан, а не Асия, иначе не знаеше какво би направил, ако я загуби.

Арслан е убеден, че Асия го е направила, защото го обича. Деря се кани да му каже истината, но Асия ги прекъсва. Дерин се прибира у дома.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели