Какво ще се случи на (20-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Деря смята, че

Деря смята, че заминаването на Арас и Асия е доста внезапно.

Али е чул за плановете на Арас и споделя с Ипек, че предпочита да остане. Ипек го съветва да послуша сърцето си.

Дерин не иска Волкан да се доближава до Асия. Той я уверява, че вече не е обсебен от нея и я моли да му има доверие.

Демир си излива гнева върху Али и обвинява Асия, че не е помогнала на баща му. Али обяснява, че майка му не е била там, но двете момчета се карат.

Волкан пристига, разбира за какво спорят и уверява Демир, че ако Асия е знаела за състоянието на баща му, е щяла да му помогне. Кара ги да се прегърнат.

Арас убеди Асия да се премести с него в Англия. Али казва на майка си, че няма да й пречи да бъде щастлива с Арас, макар да не го харесва, но не иска да ходи в Лондон, но тя може да тръгне спокойно.

Волкан е изненадан, че Али е готов да живее далеч от майка си, стига тя да е щастлива.

Селчук предлага на Нил да живеят заедно.

Нил благодари на Асия за всичко и си събира нещата. Казва й, че не иска да оставя Селчук сам в този момент и ще се опита да го убеди в невинността й. Нил я предупреждава, че Гьонюл се е нанесла в дома на Бахар.

Али се нанася в дома на Волкан. Арслан се опитва да убеди сина си да не пуска майка си в друга държава, но Али знае, че в Текирдаг само й вредят и затова иска тя да си тръгне.

Дерин разбира, че Асия се мести в Англия и Али ще живее при тях за дълго. Това не й харесва, защото така Асия ще има оправдание да идва често.

Гьонюл научава, че са разменили резултатите на пациентката на Асия и така тя ще й предпише грешно лечение.

Дерин казва на Волкан, че не е съгласна Али да живее с тях. Момчето им носи само проблеми. Али чува дискусията им, не казва нищо, но се връща в дома на Асия.

Селчук подпалва къщата на Арас, когато разбира, че той си тръгва. Арас е ранен, а майка му припада, когато преживява отново травмата от пожара.

Асия преглежда Арас. Разбира, че Селчук го е направил.

Волкан предупреждава Селчук, че ако Нил разбере, ще го остави.

Асия разказва на Нил какво е направил Селчук.

Нил отива да говори със Селчук, за да му каже, че не одобрява действията му. Нил упреква Дерин и семейството му, че са навредили повече на Халюк от Асия. Дерин я чува и й вдига скандал.

За да защити майка си, Арас веднага я изпраща в Англия с Кадир.

Селчук посещава Асия и я предупреждава да спре да използва Нил. Казва й да внимава да не й се случи нещо. Асия му отвръща, че не е очаквала това от него и че много бързо е забравил какво са му причинили.

Асия се съгласява да отиде в Англия за 2 седмици, за да се подготви за преместването и се надява през това време Али да реши да замине с нея.

Дерин иска да се отърве от Нил, тъй като смята, че не е достойна за семейството й.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели