Какво ще се случи на (20-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

Яман понечва да целуне Сехер, за да убеди наблюдаващата ги Икбал, че връзката им е истинска.

Смутена, Сехер се прибира в стаята си, където се хваща за мястото, на което Яман я е целунал. Девойката не престава да мисли за този момент.

Надире се обажда на Фърат и го уведомява, че утре вечер Яман ще поиска ръката на Сехер. Фърат остава силно изненадан. Али също разбира и не скрива учудването си.

На сутринта Сехер се събужда и взима годежния пръстен от нощното си шкафче… Девойката не може да откъсне поглед от красивото бижу.

В същото време Яман преглежда пресата и е доволен, че медиите са отразили годежа му със Сехер.

Яман казва на Сехер, че трябва да си направи профил в социалните мрежи и да си качват снимки, за да могат всички да се убедят, че са щастлива двойка.

Сехер и Яман си правят снимка заедно, на която Яман се опитва да се усмихне, но не му се получава. Двамата правят още няколко опита, докато накрая фотосът не се получава перфектен.

Сехер предлага на Яман да напишат под снимката: „Хубаво е, че се появи в живота ми“, но след това се смущава. Яман обаче написва точно това като описание към фотоса.

Икбал е притеснена за Зухал, която отказва да излезе от стаята си. Отива да поговори с нея, но злодейката е категорична, че не ѝ пука за нищо.

Икбал предупреждава Зухал, че трябва да се извини на Сехер, ако не иска тя да я издаде пред Яман. Зухал обещава на сестра си, че ще си поговори със Сехер…

Яман се допитва до Сехер какво да облече за довечера, когато ще посетят дома на майка Надире. Девойката е впечатлена от осанката на бъдещия си съпруг…

Адалет обяснява на Юсуф, че след като Сехер и Яман се омъжат, е редно да си имат и дете. Малкият си мисли, че след като на леля му и чичо му им се роди бебе, ще спрат да го обичат.

Дженгер уверява Юсуф, че Сехер и Яман винаги ще го обичат, дори да имат други деца.

Сехер се приготвя да тръгне заедно с Яман към дома на Надире, но Зухал влиза в стаята ѝ и ѝ поднася своите извинения. В действителност обаче злодейката възнамерява да предприеме крайни действия, за да неутрализира съперницата си за сърцето на Яман.

Сехер казва на Яман, че ще тръгне по-рано, за да помогне на Надире с подготовката за вечерята. Яман я уведомява, че е поръчал торта.

Фърат уведомява Селим, че тази вечер Яман ще иска ръката на Сехер от Надире…

–  

Сподели