Какво ще се случи на (20-ти април) в “Опасно изкушение” Чаатай иска с Ендер да

Ендер се опитва да разбере какви са проблемите между Доан и Сами.

Медиите нападат Йълдъз заради изневярата ѝ.

Чаатай иска с Ендер да обединят сили, за да се изправят срещу Доан и Йълдъз. Ендер обещава да помисли. В замяна на помощта ѝ Чаатай обещава да я направи изпълнителен директор.

Фейза заявява на Ендер, че няма да забрави какво са ѝ направили.

Кумру лъже баща си, че отива в ресторанта на Йомер. Тя се обажда на Йомер да я покрие.

Чаатай обещава на Кумру да тича след нея, докато я спечели отново. Кумру му препоръчва първо да се разведе.

Една от приятелките на Ендер ѝ пише, че Кумру вечеря насаме с Чаатай. Тя съобщава на Йълдъз тази новина. Йълдъз се ядосва.

Чаатай се е обадил на журналистите, които ги пресрещат на входа на ресторанта, хванати за ръце с Кумру.

На сутринта в медиите излиза репортаж, който вбесява Доан. Доан вдига скандал на дъщеря си. Дори я гони от дома си, ако тя иска да се вижда с Чаатай.

Доан заплашва Кумру, че ако продължава да се среща с Чаатай, ще се откаже от нея. Кумру си стяга багажа и отсяда в хотел. Чаатай ѝ предлага да я прибере и да живеят заедно.

Доан отива при Йълдъз. Казва ѝ, че след след развода Чаатай и Кумру ще се оженят. Доан ѝ предлага да не се развежда с Чаатай и го разделят с Кумру.

Чаатай предлага брак на Кумру и ѝ подарява пръстен. В този момент Йълдъз се появява и им заявява, че се връща вкъщи и се отказва от развода.

Йълдъз казва на Халит Джан да каже „чао“ на любовницата на баща си. Кумру си тръгва разярена.

Чаатай и Йълдъз се карат. Тя му обяснява, че не е имала връзка с Доан. Чаатай обаче е бесен на Доан и е твърдо решен да си отмъсти.

– 

Сподели