Какво ще се случи на (19-ти април) в “Не ме оставяй” Кудрет се заклева, че

Кудрет се заклева, че съвсем скоро ще изчисти името си и ще застане открит пред Сехер – най-голямата си любов.

Кудрет влиза в стаята на Дефне и сваля маската си. Предупреждава я, че ако продължи връзката си с Бора, той също ще изгори заедно с нея.

Дефне моли Кудрет да не закача любимия ѝ. Той ѝ заявява, че всяко неподчинение се наказва, и я кара да тръгне заедно с него.

Афектиран, Емре кара безразсъдно, заричайки се да убие мъжа, позволил си да сваля Елиф.

Йешим продължава да се държи като господарка на болницата.

Полицаите отвеждат Съла и Мелтем в ареста. На разпита Мелтем заблуждава полицая, че е отвлякла Бахар, а Съла е пристигнала, за да търси бебето.

Йозге нахлува в полицейското управление с настояване Съла и Мелтем да бъдат тикнати зад решетките, но Тарък я извежда.

Тарък заплашва Йозге, че ако подаде жалба срещу Съла, ще ѝ отнеме Бахар.

Елиф се опитва да усмири разгневения Емре, като го уверява, че има очи само за него.

Благодарение на свидетелските показания на Мелтем, Съла е освободена. Заедно с Йозге, Тарък и Бахар, тя се отправя към къщата. Йозге е бясна, че планът ѝ се е провалил.

Елиф обгрижва Емре и обработва раните му. Младежът осъзнава, че няма причина да се съмнява, че любимата му е вярна.

Когато Бора се връща в стаята на Дефне, установява, че от нея няма и следа. Медицинската сестра го уведомява, че приятелката му е била изписана.

В същото време Кудрет отвежда Дефне в свърталище на клошари и я изоставя там.

Хандан отива на свиждане на Мелтем в ареста и настоява да свидетелства срещу Съла, уличавайки я в отвличането на Бахар. Мелтем категорично отказва и хваща Хандан за врата.

Целият персонал на лечебното заведение вдига ръце от Йешим. Бану упреква майка си, че поведението ѝ в болницата е крайно непристойно. Нарежда ѝ веднага да се върне в имението.

Емре разбира, че Кудрет иска да се срещне със Сехер, отива в болницата и му налита на бой. Елиф едва успява да ги разтърве.

Йозге отново получава нервна криза и започва да чупи всичко в къщата. В това време там пристига социалната работничка и веднага установява, че Бахар не се отглежда в подходящи условия.

–  

Сподели