Какво ще се случи на (19-ти април) в “Наследство” Когато Али влиза в стаята на Кираз

Когато Али влиза в стаята на Кираз, за да я отведе в полицейски участък, установява, че тя е успяла да отключи белезниците и да избяга.

В този момент чичо Осман влиза в стаята и разкрива на племенника си, че той лично е помогнал на прислужницата да се освободи.

Комисарят горчиво упреква Осман за действията му. Категоричен е, че Кираз е престъпница и мястото ѝ е в затвора. Чичото не обелва и дума.

Оказва се, че Осман е скрил Кираз в кухнята. Щом Али тръгва за работа, момичето се разкайва, че заради нея старецът се е скарал с племенника си.

Сехер идва в съзнание и дочува телефонен разговор на Яман, от който ѝ става ясно, че той няма нищо общо с побоя над Селим.

По телефона Яман упреква Недим, че все още не е открил мъжете, пребили Селим.

Пред Яман Сехер се преструва, че продължава да е в безсъзнание.

Али осъзнава, че се е отнесъл грубо с чичо си, и се връща у дома, за да му се извини. Кираз успява да се скрие зад дивана.

В имението на Къръмлъ Юсуф не престава да пита кога Сехер и Яман ще се върнат у дома…

Икбал е бясна, че Зехал за пореден път пропилява възможността да се сближи с Юсуф. Изчаква я да заспи и взема телефона ѝ. Установява, че ухажорът ѝ не отговаря на съобщенията, които му праща и я оставя на „сийн“ (видяно).

Зухал се събужда унила, а Икбал ѝ припомня, че трябва да се придържа към плана им, отпращайки я в стаята на Юсуф.

Сехер се опитва да стане, но Ариф ѝ я предупреждава, че рискува раната ѝ да се отвори. Въпреки възраженията на лечителя, Сехер е категорична, че иска да се върне при Юсуф. Яман остава впечатлен от привързаността ѝ към племенника ѝ.

Сехер благодари на Ариф, че е спасил живота ѝ, но той посочва, че Яман е този, който е бдял до нея цяла нощ и се е борил да свали температурата ѝ.

Яман решава да отведе Сехер в имението. Пита я защо е застанала пред него, поемайки куршума, а тя му отвръща, че го е направила, за да го предпази, след като се е възпротивила на искането му да останат в автомобила.

В този момент Яман получава обаждане от Недим, че е открил стрелеца. Яман е категоричен, че той лично ще се „погрижи“ за него.

Яман спира пред имението на Къръмлъ и казва на Сехер да слезе. Притеснена от заканата му да се саморазправи със стрелеца, Сехер отказва да напусне автомобила, но Яман е непреклонен.

Сехер влиза в имението, а Юсуф пръв я забелязва и се хвърля в прегръдките ѝ. Девойката едва успява да издържи на болката от раненото място.

Юсуф моли леля си да поиграят в градината. Икбал забелязва, че Сехер едва ходи, и се заема да разбере какво се е случило.

Яман пристига на пристанището и нанася жесток побой на стрелеца, покосил Сехер.

–  

Сподели