Какво ще се случи на (18-ти юли) в “Наследство” Недим пита Яман

Недим пита Яман дали наистина иска да натопи Сехер несправедливо в извършване на престъпление. Припомня му, че тя е леля на племенника му.

Яман отвръща, че Сехер е трябвало да мисли, преди да запали пожара в дома му. Той е категоричен, че Юсуф вече няма леля, и нарежда на Недим да се заеме с това, което му е казал.

Юсуф бълнува чичо си в съня си. Сехер се измъчва, докато го гледа. На сутринта малкият гледа тъжно през прозореца.

Кираз споделя със Сехер, че се е опитала да разсее Юсуф, но той не се отделя от прозореца. Малкото момченце продължава да пита кога чичо му ще дойде да го види.

Икбал подклажда огъня, като пита Яман дали Сехер ще се справи с попечителството над Юсуф. Той, от своя страна, забранява името на Сехер да се произнася в дома му.

Али установява, че Яман е освободил охраната, която дебнеше покрай дома му. Комисарят се досеща, че чичото на Юсуф е намислил нещо.

Селим разкрива на Али, че Яман е причакал Сехер в къщата, в която са били на оглед. Афектиран, комисарят се отправя право към имението на Карамлъ.

Докато чака пред къщата, Али се запознава със Зия, който го приема топло. Комисарят му помага да постави в саксия изпуснато цвете.

Яман вижда Али и Зия на камерите, отива при тях и заявява на комисаря да стои далеч от брат му. Али заплашва Яман и го предупреждава да не доближава Сехер.

Бесен, Яман се обажда на Сехер и я упреква, че е изпратила Али в имението. Отправя ѝ смъртоносни заплахи.

Сехер моментално звъни на Фърат и го пита какво се е случило. Той ѝ разказва за конфронтацията на Али и Яман в имението.

Сехер моли Кираз да наглежда Юсуф, решена да посети лично Яман.

Бегюм моли Кираз да се срещнат в едно кафене под претекст, че се нуждае от смъртния акт на чичо Осман. След това злодейката се свързва с полицията и подава сигнал, че е забелязала издирвано лице.

Сехер пристига в офиса на Яман и му предлага да се помирят. Той обаче се отнася с нея с типичното си пренебрежение и заявява, че още утре ще си върне Юсуф.

–  

Сподели