Какво ще се случи на (18-ти април) в “Наследство” Али открива сред вещите

Али открива сред вещите на Кираз бижу, което е от същия комплект като този на нападателката му.

Комисарят връчва бижуто на прислужницата, а тя губи ума и дума. Али си спомня как по-рано е претърсил вещите на Кираз и е разкрил всичко.

Али поставя белезници на Кираз. Съобщава на Осман, че именно това е девойката, която се е опитала да ги обере. Младежът сваля кърпата от главата на Кираз и се убеждава в подозрението си.

Осман се застъпва за Кираз и съобщава на Али, че животът на момичето е в опасност.

Въпреки че трябва да се грижи за Юсуф, Зухал не сваля поглед от телефона си, където води непрекъсната кореспонденция с ухажора си.

Али е категоричен пред чичо си, че Кираз се опитва да го заблуди, за да я задържи в дома си. Държи да я отведе в участъка, а тя се разплаква.

Осман твърдо се възпротивява на намерението на племенника си да я задържи. Али се съгласява Кираз да пренощува в къщата, но при условие, че я заключи с белезници.

Ариф поверява грижите за Сехер на Яман. Той стои неотлъчно до нея цяла нощ и я наблюдава. Доближава се до нея, за да провери температурата ѝ, и остава заслепен от красотата ѝ.

Яман обработва със студен памук челото на Сехер, а след това докосва и устните ѝ.

В същото време Селим е силно обезпокоен за Сехер и прави опит да се свърже с нея. Телефонът ѝ обаче е изключен.

Селим звъни на Икбал и ѝ споделя, че не може да се свърже с приятелката си. Тя го информира, Сехер е заедно с Яман и двамата ще прекарат нощта заедно извън имението. Селим е съкрушен.

Телефонът на Сехер се включва и тя получава повторно обаждане от Селим. Яман го отклонява и вътрешно едва сдържа гнева си.

Кираз се кълне пред Али, че не е имала намерение да извършва обир. Той обаче отказва да я изслуша и заявява, че е длъжен да я предаде на властите.

Сехер получава силна треска, а Яман я взима в прегръдките си. Тя се успокоява и отново се отпуска в съня си. Яман все повече се чувства привлечен от Сехер.

На следващия ден Али се обажда на Бегюм и ѝ заръчва да открие нова помощница за чичо му.

Комисарят отива в стаята на Кираз и открива, че тя е успяла да се освободи от белезниците и е избягала.

–  

Сподели