Какво ще се случи на (18-ти август) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

Миран и Хазар пристигат пред чифлика. И двамата питат къде е Реян. От девойката обаче няма и следа. Шофьорът на Асланбей е прострелян, а тя е изчезнала безследно.

Зехра изпада в паника и обвинява Асланбей за изчезването на дъщеря си. Азизе е категорична, че няма нищо общо. Миран звъни на любимата си, но никой не му вдига.

Азат също пристига. Миран насочва оръжие срещу братовчеда на Реян и го обвинява, че е отвлякъл любимата му.

В това време Фърат получава обаждане, че е стреляно по една от колите на Асланбей на път към чифлика.

Азизе казва на хората си да свалят оръжията. Заявява на Насух, че внучка му и този път го е спасила от гибел…

Миран стига до автомобила, с който Реян е била на път към чифлика, и вижда прострелян един от охранителите. От нея обаче няма и следа.

Охранителят идва в съзнание и казва на Миран, че им е била направена засада и не е успял да защити Реян, тъй като е бил прострелян.

Азизе се чуди кой би могъл да посегне на Реян, щом тя не е отговорна за похищението й. Нарежда на хората си да намерят девойката колкото се може по-скоро.

По пътя Миран намира огледалото на Реян. Младежът стига до бензиностанцията, където се предполага, че е отведена съпругата му по сведенията на охранителя. Азат проверява тоалетните, но не намира братовчедка си.

Хазар преглежда камерите, но не открива нищо съмнително. Азат предлага на Миран и Хазар да се обърнат към полицията. Тримата започва ожесточен спор, а Миран и Азат се хващат за гушите.

Азат се зарича да открие братовчедка си и тръгва да я търси, оставяйки Хазар.

Един от служителите в бензиностанцията уведомява Миран, че е видял трима мъже да откарват Реян до близкото село. Миран и Хазар тръгват заедно натам.

Азизе се връща в конака и обвинява Есма, че е допуснала Реян да избяга. Елиф се нахвърля на баба си. Всички остават шокирани, когато старата съобщава, че Реян е отвлечена.

Азизе пита Султан дали има нещо общо с похищението на Реян. Тя обаче отрича под предлог, че си има достатъчно други проблеми.

Когато Гьонюл и Султан се качват в стаята си, Гьонюл пита майка си дали тя е наредила отвличането на Реян. Султан не дава категоричен отговор…

Хазар и Миран пристигат в селото и започват да разпитват за Реян. Научават, че в действителност девойката е била тук и е молила за помощ…. Двамата прекарват цялата нощ в селото в търсене на Реян.

Насух вижда, че Зехра е силно притеснена за дъщеря си, и се опитва да я успокои.

Фърат се свързва с Ярен и я пита дали е знаела за изчезването на Реян. Девойката се кълне, че е научила от близките си. Хандан дочува разговора им и директно пита дъщеря си дали има нещо общо с похищението на братовчедка й. Ярен отрича категорично.

Джихан се опитва да убеди Азат да се приберат вкъщи. Младежът склонява.

–  

Сподели