Какво ще се случи на (17-ти април) в “Доктор Чудо” Ферман споделя с Назлъ, че

Ферман споделя с Назлъ, че единственият вариант е да намерят нещо в къщата на Къвълджъм, което да послужи като доказателство по делото на Али.

Дилдже се обвинява, че е наговорила лоши неща на спасителя си Четин. Тя го посещава и му благодари, че я е спасил. Допълва, че отсега натам няма да го изостави и ще му бъде близка приятелка, която ще се грижи за него.

Ферман информира Назлъ, че е говорил с Танжу, но той не позволява да посещават дома на Къвълджъм.

Исмет продължава да изнудва Али за пари с месеци, измисляйки си, че му трябват за зареждане на бензин, смяна на масло, квитанции за глоби, Каско, скъсано палто и т.н.

Дорук дочува какво става и заявява на Али, че трябва да се изправи като мъж пред Исмет и да спре да му позволява да го изнудва, в противен случай Дорук ще разкаже на Назлъ какво се случва.

Али настига бащата на Назлъ и му заявява, че ще спре да му дава пари. Исмет му напомня, че и той е замесен, давайки му с месеци банкноти.

Исмет обещава да говори с Назлъ и да ѝ разкаже всичко. Али е щастлив, че е успял.

В болницата постъпва 40-годишна пациентка на име Айсун, която е бременна, а върху крака ѝ е паднал рафт с книги и счупването е сериозно.

Али вижда бременната и изпада в истерия, спомняйки си за Къвълджъм. Категорично отказва да се доближи до Айсун.

Назлъ вика спешно Ферман, който се заема. Али се престрашава и се включва в спасяването на пациентката.

Ферман и другата лекарка се чудят какво може да причинява задушаването на Айсун. Али влиза и казва, че бременната има сърдечна недостатъчност.

Али започва масаж на майката, докато другите правят цезарово сечение. Селви констатира, че детето не диша, но след няколко минути проплаква.

Танжу наблюдава ставащото и излиза в коридора разплакан. Ферман съветва Али да спре да се бори за Айсун, защото тя няма жизнени показатели.

Али обаче прилага метод, който връща Айсун към живите. Ферман и останалите лекари ръкопляскат.

Танжу дочува и отива да провери какво става. Али поглежда към него, а Танжу се усмихва и кима с глава, че Али се е справил.

–  

Сподели