Какво ще се случи на (15-ти август) в “Наследство” Ето какво ще видим

Кираз се обажда на полицията, за да подаде сигнал срещу съпруга на колежката си Гюлтен. Когато униформените пристигат, мъжът изважда нож и взема Кираз за заложница.

Съпругът на Гюлтен затваря Кираз в една от стаите и я залива с бензин, след което изважда кибритена клечка. Той излиза и заплашва полицаите, че ще изгори жива заложницата си.

Озан гледа булчинската рокля на Гьонюл и се заканва съвсем скоро Сехер да я облече.

Озан се чува със Сехер и я кани в дома си.

Али пристига пред къщата на Гюлтен и установява, че мъжът на Гюлтем е излял вода, а не бензин. Комисарят вади високоговорител и го призовава да се предаде.

Селим съобщава на Яман, че Сехер си е тръгнала от ресторанта, за да се види с Озан. Чичото на Юсуф се усъмнява, че Сехер е в беда.

Въоръжен, Али решава да нахлуе в дома на Гюлтен. В същото време Кираз удря мъжа ѝ по главата и той пада в безсъзнание.

Сехер пристига пред дома на Озан и е обзета от безпокойство, когато вижда закованите с дървени дъски прозорци.

Изведнъж входната врата се отваря и Сехер влиза вътре. Къщата е като от филм на ужасите. В този момент телефонът на Сехер позвънява. Юсуф я моли да се върне в имението и Сехер тръгва.

В този момент Озан паркира колата пред дома си, но получава паник атака, когато вижда как Сехер спира такси.

Сехер обяснява на Озан, че племенникът ѝ я е помолил да се върне в имението. Макар да не го показва, вътрешно Озан изгаря от яд и изпотрошава всичко в дома си.

Яман е силно обезпокоен за Сехер, но преценява да не се меси заради обещанието си.

Кираз дава показания в полицейския участък срещу нападателя си. Али ѝ обещава, че той ще изгние в затвора.

Късно вечерта Сехер се завръща в имението. Щом среща Яман, тя тръгва да му се обяснява за закъснението си, но той я прекъсва и ѝ казва, че не е нужно.

Сехер неволно изпуска медальона си, а Яман ѝ го връща.

Озан приготвя романтична трапеза и поставя на отсрещния стол булчинската рокля на покойната си годеница. Психическото състояние на учителя се влошава с всеки изминал час.

Насаме Али отново упреква Кираз, че е изложила живота си на опасност. Все пак я поздравява за смелостта ѝ и ѝ стиска ръката.

–  

Сподели