Какво ще се случи на (12-ти юни) в “Мрежа от лъжи” Селен крещи, че

Селен крещи, че Али отново се е сбил точно когато Волкан се кани да признае на Асия истината за Арас.

Волкан и Асия тръгват към Али, а Кадир пише на Арас, че Лейля е в града.

Али крещи на майка си, че иска да живее при баща си. Така тя ще може да прави каквото иска с Арас.

Волкан пита Асия дали си заслужава да бъде с Арас.

Арас кара Кадир да казва на Лейля, че не помни нищо.

Лейля настоява да говори с Арас. Кадир иска време от нея.

Асия отива до плажа, разстроена заради всичко, което се случва напоследък.

Али не може да стои мирно, когато говорят зле за майка му. Волкан му казва, че с насилие няма да разделят Асия и Арас. Арслан казва на сина си да помисли как да се извини този път на майка си.

Гьонюл разбира, че Волкан иска да вземе Зейнеп и казва на дъщеря си да бъде твърда и решителна. Двете имат план да унижат Волкан.

Волкан моли Нил да гледа Али. Селчук се притичва на помощ на бившата си.

Асия се среща с Гьонюл, за да говорят за децата си. Асия знае, че Али създава проблеми, но ако Демир го подкрепя, това поведение няма да приключи. Предлага тя да говори с Демир, а Гьонюл – с Али, за да им покажат, че не си помагат двамата, а си вредят.

Волкан отива в хотела и разбира, че фамилията на Лейля е същата като на Арас. Моли приятел да разбере каква връзка имат.

Асия разговаря с Демир и той й казва, че с Али се защитават един друг. Асия го кара да разбере, че агресията не решава нищо. Демир обещава да говори с Али.

Селчук казва на Али, че когато е бил малък, е бил ядосан на майка си и й е казал много грозни думи. Имал е причини за това, но сега, когато майка му почина, той съжалява. Селчук уверява Али, че Асия е добра майка и го съветва да й каже колко я обича.

Арас знае, че Лейля няма да си тръгне, докато не говори с него. Той иска да признае всичко на Асия преди това, но тя не вдига телефона.

Арас споделя с Кадир, че иска да се разведе с Лейля и затова са спорели по телефона малко преди катастрофата.

Волкан признава на Селчук какво е разбрал за Арас. Той е убеден, че Арас си е върнал паметта, но крие от Асия. Волкан иска да има доказателства, за да разкара Арас завинаги.

Нито Арас, нито Али успяват да се свържат с Асия и се притесняват. Арас отива в дома й, но Волкан му отваря и двамата се карат. Селчук ги разтървава. Асия се появява и гони и двамата.

Али иска да говори с майка си, но тя му казва, че е уморена и се качва в стаята си.

Волкан проверява с интернет кой е Арас.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели