Какво ще се случи на (12-ти април) в “Мрежа от лъжи” Волкан казва на Асия, че

Волкан казва на Асия, че иска да поговорят и я вика пред дома й. Там й показва откраднатата картина и твърди, че му е била изпратена по куриер. Пристига Синан и обвинява Волкан за кражбата, но Асия защитава бившия си.

Дерин наблюдава сцената от камерата.

Али среща Синан, който е в града за няколко дни. Казва на майка си, че не му допада снимката.

Дерин вижда на камерата, че Волкан отново се връща пред дома на Асия.

Волкан посещава Бахар и тя му казва за заплахите на Гьонюл към Асия. Той й признава, че не може да си представи остатъка от живота си без Асия и иска да се помири с нея. Бахар го съветва да не се надява, защото Асия не може да му прости стореното. Волкан е сигурен, че ако не беше Дерин, Асия щеше да му прости.

Асия е обезпокоена от присъствието на Фарук и жена му в квартала.

Селчук иска да се събере с Нил, но тя заявява, че му помага само заради майка му.

Когато Волкан се връща у дома, Дерин се държи със съпруга си така, сякаш нищо не се е случило. След това отива в банята и умишлено наранява ръката си.

Гьонюл сънува кошмар, че всички неудобни истини около нея ще излязат наяве.

Когато вижда картината, направена от Синан, Али крои план как да помири родителите си. Той се обажда на баща си и му казва, че има нужда от помощта му за един проект, но го кани да дойде по-рано, за да могат да вечерят заедно. Волкан с радост приема, а Али моли Асия да приготви любимата му храна.

Халюк научава, че Селчук е завел делото за бащинство. Това дестабилизира бизнесмена и съпругата му, която не иска да дели наследството на Дерин и Демир със Селчук.

Селчук наема къща за Хиджран, за да не я безпокоят Гючлю. Дава й телефон и пари.

Мелих се обажда на Бахар, за да се извини и да я покани на вечеря, но тя му казва, че е по-добре да не се срещат повече.

Гьонюл кани Асия на кафе. Пита я защо е заснела видеото. Асия отговаря, че го е направила, за да може всеки, който смята, че тя тича след Волкан, да се убеди, че не е вярно. Гьонюл предлага да изтрие видеото, за да не станат нещата още по-грозни. Асия й заявява, че нещата отдавна са грозни и ако се страхува, да внимава какво върши.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели