Какво ще се случи на (11-ти юли) в “Не ме оставяй” Инджи се вслушва в съвета

Инджи се вслушва в съвета на Ахмед и през сълзи признава на Емре, че не е неизлечимо болна, като му показва последните си изследвания. Разгневен, той ѝ казва да напусне живота му завинаги.

Демир споделя с Ферайе плана си да настрои една срещу друга Съла и Мелтем.

Тарък обвинява Мелтем, че отново се опитва да нарани Съла. Ферайе ги заключва в една от стаите, докато двамата разговарят, и ги подслушва.

Елиф се прибира в дома на Зехра, където Аслъ се опитва да я успокои. В същото време Емре се опитва да се свърже с любимата му, но тя му затваря и изключва телефона си.

Ферайе отива при Съла и я уведомява, че Тарък се е усамотил с Мелтем в една от стаите и двамата са се заключили.

Емре се отправя към апартамента на Зехра и започва да чука настоятелно, умолявайки я да отвори вратата и да поговорят.

Тарък и Мелтем установяват, че са заключени. Тарък успява да отключи бравата, но когато отваря, пред себе си вижда Съла. Тя се интересува защо двамата са се усамотили.

Елиф е категорична пред Емре, че ще подаде молба за развод. Девойката взима куфара си и се оттегля от дома на Зехра. Емре е съсипан.

Мелтем недоумява как може Съла да си помисли, че иска да съблазни Тарък. Двете сестри започват да спорят оживено.

Аслъ забелязва Емре да стои на стълбите и да гледа в една точка. Младежът споделя с нея какво се е случило.

Аслъ се обажда на Елиф и разбира, че тя възнамерява да се премести в Истанбул. Емре моментално се отправя към автогарата.

Ферайе заблуждава Съла, че е събрала смелост да разкрие на Кенан за връзката си с Демир. Съла настоява да присъства на разговора.

Докато шофира към автогарата, Емре губи контрол над автомобила и катастрофира. Елиф научава за инцидента и моментално се отправя към болницата, където любимият ѝ е откаран с линейка.

Съла излиза на терасата, а Ферайе се приближава към нея и я бута от балкона.

Елиф пристига в болницата и през сълзи умолява Инджи да спаси живота на Емре.

Ферайе обвинява Мелтем, че е бутнала сестра си от балкона. Под влияние на емоциите, Мелтем се нахвърля на съпругата на Кенан. В същото време Тарък проверява пулса на Съла и звъни на бърза помощ…

Дефне пристига в имението на Саяр и упреква Бора, че я пренебрегва. Афектирана, тя сваля годежния пръстен от ръката си и му го връща обратно.

–  

Сподели