Какво ще се случи на (11-ти април) в “Ямата” В лабиринта Идрис Кочовалъ

В лабиринта Идрис Кочовалъ умира. Ямач вика за помощ, а в моргата той лично подготвя трупа за погребение.

След смъртта на Идрис Юджел освобождава жените, сигурен, че Ямач е превъртял. Крокодилът взима флашката със записа на убийството.

Ямач се прибира в Ямата, носейки сакото и обувките на Идрис. Поставя ги пред къщата. Ямач изчезва, а хората от квартала съобщават на Султан за смъртта на съпруга ѝ.

В затвора Джумали се разкрещява, че Идрис е загинал. Целият затвор ехти от гласа му. Лекарят му инжектира успокоителни.

Салих се наранява и с кръвта си рисува знака на Ямата върху потника си. Трима затворници го нападат, но той ги неутрализира. Салих обвинява Азер за смъртта на баща си.

Ефсун показва на Азер, Крокодила и Юджел план, чрез който ще получи Ямата. Юджел я предупреждава, че ще е много трудно да превземе квартала, но споменава, че Акън е техен партньор и ще ги слуша.

Ефсун се смята за господарка на Ямата. Тя дава една година на мафиотите да ѝ подсигурят квартала, за да го срине и построи наново.

Ямач полудява и иска одеколон в едно кафене. Охраната го изхвърля. Една жена се опитва да му помогне. Слага му успокоително и го отвежда в психиатрията.

Джумали идва в съзнание в лечебницата на затвора. Иска лекарят да му свали белезниците. След отказа той започва да се бие с охраната. Хваща за заложник началника на затвора.

Султан дава на Акън вещите на Идрис, за да оглави Ямата.

–  

Сподели