Какво ще се случи на (11-ти април) в “Доктор Чудо” Втората операция на Вели

Втората операция на Вели минава успешно. Назлъ нарича това „чудо“.

Мелоди разказва на Демир, Дорук и Ачеля, че родителите ѝ са се развели. Моли тримата да останат при нея и да ѝ правят компания, за да не е самотна. Те се съгласяват.

Назлъ е ядосана, че Исмет е успял да заблуди всички в болницата. Тя нарочно му слага бутилка с алкохол в стаята, за да докаже на Али, че баща ѝ не се е променил и отново ще се пропие.

Освен Ферман и Али, и Гюнеш е впечатлен от Исмет. Назлъ влиза в стаята и вижда как Гюнеш и Исмет се смеят, докато разговарят.

Ферман забелязва, че Белиз е умислена, и я разпитва какво крие. Тя го заблуждава, че няма проблеми.

Водят в болницата 37-годишен мъж на име Хаяти, който е мияч в заведение, но е загубил ръката си при инцидент.

Али забелязва, че ръката все още може да се пришие обратно, но първо трябва да се спре инфекцията, а докато това стане, ръката ще „умре“.

Али дава идея на Ферман да пришият ръката на Хаяти към крака му, докато овладеят инфекцията. Ферман е възхитен от идеята и двамата оперират.

Белиз присъства на операцията на Хаяти, а след това заявява на Ферман, че мъжът няма медицинска застраховка и няма как да плати.

Допълва, че ако Хаяти не си плати операцията и престоя в болницата, ще го изпишат и няма да извършат повторна операция за връщане на ръката на място. Ферман е разочарован от Белиз.

Вели – момчето, паднало от 13-ия етаж, се влошава. Назлъ успява да го спаси и да го върне към живот.

Дорук казва на Демир и Ферда, че има метод, който може да приложат за Мелоди, но е рискован. Ферда отказва да застраши живота на момичето.

Назлъ и Али проверяват бутилката с алкохол в стаята на Исмет и установяват, че е пълна.

Назлъ позволява на баща си да остане в апартамента ѝ, докато си намери дом.

Въпреки несъгласието на Ферда, Дорук предлага на Мелоди опасния метод. Тя се съгласява.

Ферман говори с Хаяти и го известява, че трябва да плати 300 000 за операция. Той се разплаква и отговаря, че е беден и няма пари, а има дете, което да храни. Ферман се натъжава и излиза от стаята.

Вечерта Ачи и Назлъ се прибира и заварват приготвена маса и сготвена вечеря. Исмет кани двете да седнат и да се нахранят.

–  

Сподели