Какво ще се случи на (11-ти август) в “Мрежа от лъжи” Демир вижда, че

Дерин казва, че много й харесва къщата, която са  гледали с Волкан. Той я пита дъли тя може да се погрижи за парите.

Демир забелязва, че Али го гледа и целува Ипек. Волкан записва имота на името на Али. Асия е щастлива.

Али се прибира много нервен и разстроен от всички лъжи досега. Той претърсва кутиите на майка си и открива колието, което Асия твърдеше, че й е откраднато.  Дерин влиза в къщата и чува спора между майка и син.

Али разбира, че в къщата не е влизал крадец и пита Асия какво става, защото е разбрал, че тя мами Волкан, а Волкан мами и нея, и Дерин. Той й казва, че ги е видял да се целуват.

Дерин чува Али и си тръгва много разстроена. Само Али я вижда и звъни на Волкан, защото се притеснява Дерин да не нарани Асия. Волкан съобщава на Асия, че Дерин знае за целувката им.

Дерин отива при Онур и му разказва какво се е случило. Онур, който се е влюбил в нея, й казва, че не си струва да съсипва живота си заради Волкан, но Дерин е обсебена от идеята, че Асия ще спечели, ако се раздели с Волкан и отказва да признае, че Волкан я мами и използва.

Гьонюл разбира за покупката на Дерин и иска сметка от Волкан, но той й заявява, че дъщеря й е голяма и знае какво прави.

Когато Дерин се прибира у дома, тя се държи все едно нищо не се е случило и казва на Волкан, че не е чула какво са си говорили Али и Асия. Асия настоява с Волкан да седнат и да поговорят с Али за станалото.

Ипек се притеснява за Али, който не й вдига телефона. Демир й казва, че би трябвало да се радва за връзката им и я хваща за ръка. Нил информира Селчук за появата на Джерен и го пита дали той й е казал, че са се върнали по-рано от медения си месец. Той отрича и се сещат, че е била Дерин.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели