Какво ще се случи на (06-ти ноември) в “Наследство” Ето какво ще видим

Сехер облича булчинската си рокля и идва в хола, където са Надире, Кираз, Султан и Кара. Всички остават поразени от ослепителната красота на девойката.

На входната врата се звъни, а Кираз отива да отвори. Тя остава шокирана, когато вижда пред себе си Селим. Той ѝ казва, че е забравила портмонето си в ресторанта, и е дошъл, за да ѝ го донесе.

Селим забелязва Сехер в булчинската рокля… Младежът губи ума и дума, а Сехер го пита дали всичко е наред. Пълен със сълзи на очи, той си тръгва съсипан от дома на Али…

Селим осъзнава, че е напът да изгуби Сехер, и отново се замисля над предложението на Икбал. Той осъзнава, че трябва да действа, докато не е станало прекалено късно.

Кираз успява да коригира деколтето на Сехер. В този момент на вратата на дома на Али се звъни, а Надире отива да отвори. Възрастната жена е приятно изненадана, когато вижда Яман пред себе си.

Надире заявява на Яман, че Сехер все още не е готова, но може да влезе вътре, за да изпият един чай.

Яман остава поразен, когато вижда Сехер в бялата булчинска рокля. В същото време Султан започва да занася чичото на Юсуф… Разпитва го с какво се занимава и колко печели.

Надире се намесва и порицава Султан за любопитството ѝ…

Сехер съблича роклята и я връща в розовата кутия. Яман не може да отдели поглед от прелестната си бъдеща съпруга.

Зухал се завръща от Лондон, а Икбал ѝ съобщава, че вече разполагат с фалшификатите, с които да убедят Яман, че Кевсер е подстрекавала Сехер да го привлече и по този начин да се облагодетелства.

Междувременно Сехер и Яман се връщат в имението, като влизат хванати за ръце. Ела ги посреща и напомня на Яман за работните им ангажименти. Сехер се оттегля ядосана.

Яман тръгва след Сехер и настоява да поговорят за поведението ѝ напоследък. Чичото на Юсуф иска обяснение за детското държание на Сехер.

Сехер се издава, че не ѝ е приятно Яман да е толкова близък с… бившата му приятелка. Яман онемява, когато чува от Сехер думите „бивша приятелка“.

Яман изяснява на Сехер, че Ела не му е бивша, а е дъщеря на покоен негов бизнес партньор, който му я е поверил.

Яман отбелязва пред Сехер, че ако някой погледне отстрани, ще реши, че го ревнува. Тя категорично отрича това да е вярно.

Яман осъзнава, че Сехер в действителност има чувства към него, както той към нея. В същото време лелята на Юсуф не е на себе си от притеснение, че Яман може да я е разкрил.

Селим се среща с Икбал и директно я пита какво трябва да направи, за да не изгуби Сехер. Злодейката го предупреждава, че „ще трябва да си изцапа ръцете“, а той отвръща, че е готов на всичко.

Сехер скорострелно променя отношението си към Ела, но идва моментът тя да си тръгне. Сехер отбелязва, че би се радвала, ако тя отново ги посети.

– ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА 

Сподели