Какво ще се случи на (05-ти юли) в “Доктор Чудо” Белиз казва на Танжу и Ферман, че

Белиз казва на Танжу и Ферман, че фондът на Адил е на изчерпване.

Ферман настоява да остане с Белиз насаме. Пита я дали се е влюбила в Танжу и ѝ напомня, че въпросният преди време е създавал постоянно интриги.

Зелиха посещава майка си, която отваря очи, въпреки силните успокоителни. Айсел ѝ обещава, че повече никой няма да ги раздели и вече всичко ще е наред. Признава, че е била ужасна майка, но ще се поправи.

Айсел благодари на Назлъ, че им помага.

Назлъ предлага на Али вечерта да приготвят нещо вкусно за ядене и да поканят Езо. Назлъ иска да се реваншира за думите си към дъщерята на Вуслат.

Назлъ отива до Езо и ѝ отправя покана. Езо не е в настроение, но се съгласява. Назлъ добавя, че желае двете да станат приятелки.

Али намира решение за лечението на Левент, но когато вижда снимката от скенера, се убеждава, че нищо няма да помогне на болния и краят му наближава.

Вуслат се чувства безпомощна и заплашва Дорук. Той ѝ обяснява, че е време да се сбогува с Левент и да се примири, че няма какво повече да се направи.

По време на вечерята Назлъ се държи любезно с Езо и ѝ обяснява, че е приготвила вкусни гозби заради нея.

Езо не издържа и заявява, че не иска Назлъ да присъства в живота ѝ, нито двете да стават приятелки. Става и си тръгва.

Белиз признава на Ферман, че не изпитва никакви чувства към Танжу, но не изключва възможността да изпита в бъдеще. След това тя отива при Танжу и се качва на мотора му.

Езо търси майка си в болницата и отива до стаята на Левент. Отваря и чува как Вуслат признава на умиращия, че Езо е негова дъщеря.

След това Али идва и изключва апаратите на Левент, който умира. Вуслат се разплаква и заявява на Али, че и тя има сърце.

Али осъзнава, че Езо наистина е изпитвала чувства към него.

Ферман, Али и Назлъ се заемат с операцията на Зелиха, а Танжу и Демир – с тази на Айсел.

Танжу отстранява всички тумори по време на интервенцията на Айсел.

–  

Сподели