Какво ще се случи на (04-ти септември) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

Мюжгян се отбива до автосервиза на Джихан, а той ѝ споделя за ситуацията на Юсуф.

Щом научава, че той е изгубил работата си, фризьорката веднага обръща палачинката и се свързва с Бора, като му благодари за подаръка.

Ненадейно Бора е отведен принудително от няколко мъже, които го отвеждат в неизвестна посока.

Мюжгян се връща във фризьорския салон и информира Гьонюл, че любимият ѝ е отстранен от работа. Тя, от своя страна, я заблуждава, че е наясно с това.

В същото време Фирузе съветва Юсуф да признае истината на Гьонюл. Той ѝ позвънява, но Мюжгян отнема мобилния апарат на сестра си, за да ѝ попречи да му вдигне.

Юсуф продължава да звъни, но мюжгян е категорична, че няма да позволи на Гьонюл да се омъжи за мъж, който не може да я подсигури материално.

Бора се опитва да избяга от похитителите си, но един от тях вади пистолет и стреля, без да го улучи.

Бора е откаран в изоставена сграда в покрайнините на града и е пребит. Един от похитителите се обажда на Орхан/Рамиз, за да го информира, че мисията е изпълнена. Злодеят се наслаждава на стенанията на Бора, които се чуват по телефона…

Юсуф се насочва към фризьорския салон, за да поговори с любимата си Гьонюл. Тя го упреква за това, че е скрил от нея, че е загубил работата си. Девойката е разстроена, че Юсуф е предал доверието ѝ. Все пак, двамата се сдобряват.

В изоставената сграда, в която Бора е похитен, се открива престрелка и внезапно се появяват няколко мъже. Един от тях го удря и той изпада в безсъзнание.

Бора се съвзема и установява, че се намира в дома на Охран/Рамиз. Той бълнува Гьонюл…

Орхан/Рамиз вика лекар, който да прегледа Бора. В същото време Сехер е обезпокоена, тъй като усеща, че нещо лошо се случва със сина ѝ, след като не се е прибрал цялата нощ. Тарък подава сигнал в полицията.

Юсуф пристига бесен в автосервиза на Джихан и го обвинява, че е пропял пред Мюжгян. Той, от своя страна, укорява любимата си, че е постъпила долно.

Джихан решава да помогне на Юсуф, като му предостави сумата, нужда за закупуването на булчинската рокля на Гьонюл. Предлага му да започне работа в сервиза, но той отказа.

Афектиран, след като се прибира у дома, Юсуф се отнася грубо с майка си и сестра си.

–  

Сподели