Какво ще се случи на (04-ти май) в “Доктор Чудо” Гюлшах разбира, че

Гюлшах разбира, че ще се оправи и моли Али да остане при нея.

Танжу не спира да провокира Ферман с думите, че правилно е избрал Ферда за шеф на отделението, тъй като тя е взела добри решения. Ферман опитва да се овладее и стиска юмрук.

Севиляй събира лекарите от болницата и си прави селфи с тях. Обещава да направи „добра“ реклама на „Берхаят“.

Севиляй е изписана, но на излизане заявява на Али, че ще съсипе болницата, както те са я съсипали при операцията. Допълва, че не чувства лявата половина от шията си.

Танжу хвали Али за добре свършената работа по време на случаите със Севиляй и Гюлшах. Допълва, че ако продължава по същия начин, ще го направи главен асистент на болницата.

Севиляй прави антиреклама на „Берхаят“ и доктор Танжу. Новината достига до всички медии из страната и става тренд в социалните мрежи.

Гюлшах излиза извън стерилната среда и вдишва дълбоко. Чувства се щастлива и свободна.

Ачеля споделя с Назлъ, че Али в действителност не страда от раздялата им.

Белиз дава на Ферман визитката на адвоката си, тъй като е решила да получи пълното попечителство над Лейля.

Назлъ посещава Али късно вечерта и му се разкрещява. Хвърля му всичките им общи снимки и го пита защо не страда като нея.

Защитният механизъм на Али пада и той избухва в плач. Запалва всичките снимки с Назлъ, а Езо стои в тъмнината и го наблюдава.

Танжу е съкрушен от публикацията на Севиляй. Ферман го поздравява, че е успял с един замах да съсипе и банкрутира болницата.

В болницата предстоят да се направят две операции. Единият пациент е със Спинална мускулна атрофия, а на другия трябва да му се присъди второ сърце.

Танжу се възползва и иска да направи добър пиар на болницата чрез с двете сърца.

Белиз и Танжу се обръщат към Ферман да извърши сложните интервенции. Ферман им припомня, че са направили Ферда главен лекар. Пита ги защо не искат помощ и от нея.

Белиз настоява първо да бъде направена операция на детето със СМА, а Танжу – тази с двете сърца.

Ферман избира първо да поеме случая на детето със СМА.

–  

Сподели