Какво ще се случи на (04-ти април) в “Наследство” Сехер се обвинява, че

Сехер се обвинява, че е допуснала да се случи всичко това с племенника ѝ. Единственото, с което се утешава, е хартиеното му корабче, което е останало в джоба ѝ.

Икбал продължава да се преструва на загрижена за Сехер пред Яман. Той е категоричен, че при първата грешка на девойката, тя ще излети моментално от имението и никога повече няма да види племенника си.

След като Али се оттегля от кухнята, Кираз успява да се нахрани на спокойствие.

За да предизвика гнева на Яман, Икбал слиза в котелното помещение и пита Сехер дали иска да види Юсуф. Девойката благодари за добрината ѝ, а Икбал я предупреждава, че не трябва да я издава пред Яман.

Сехер се качва в стаята на Юсуф, докато детегледачката спи, а малкият бълнува майка си. Сехер открива, че племенникът ѝ е вдигнал висока температура, и се опитва да го свести.

Малкият изпада в безсъзнание. В този момент Яман идва в детската стая, а Сехер отвежда Юсуф.

Кираз сваля дегизировката си, взима куфара си и се насочва към дома на приятелката си. Докато търси къщата, тя съзира комисар Али на улицата и остава шокирана.

Комисарят също вижда Кираз и веднага я познава. Тя тръгва да бяга, а Али хуква след нея.

Лекарят преглежда Юсуф и заявява, че намесата на Сехер е била навременна и е предотвратила тежки последствия. Яман я поглежда назидателно и се оттегля от стаята. Икбал е бясна.

По-късно Яман се доближава до детската стая и чува как Сехер казва на спящия Юсуф, че ако нещо се бе случило с него, е щяла да умре.

Сехер заявява на племенника си, че от тук насетне няма да се откъсне и за секунда от него. Яман се оттегля, стискайки медальона на Кевсер.

Яман излиза на двора, където чува телефонен разговор на детегледачката на Юсуф с нейна приятелка, че напрежението ѝ идва в повече и че в тази къща живеят луди хора.

Яман уволнява детегледачката. Заповядва ѝ да събере багажа си и незабавно да напусне дома му.

В същото време Икбал подготвя стаята, която се намира точно до тази на Яман, за сестра си Зухал, която пътува към имението.

Кираз се скрива под стълбището на един вход и успява да се изплъзне на Али.

Икбал се опитва да убеди Сехер да продължи живота си напред, като повери грижите за Юсуф на семейство Къръмлъ. Посочва, че така малкият ще израсне в по-добра среда и пред него ще се разкрият повече възможности.

Тя се вслушва в думите ѝ и се сбогува с племенника си. В този момент Яман влиза в детската стая и заявява на Сехер, че от тук насетне поема грижите за Юсуф.

Яман нарежда на прислужницата да подготви за Сехер съседната стая. Икбал посочва, че сестра ѝ ще се настани там, но Яман отвръща, че Зухал ще се настани в друга стая.

Яман заявява на Сехер, че от тук насетне няма да се отделя и за минута от Юсуф и ще го пази като очите си. Икбал е шокирана от изненадващия за нея развой на събитията.

–  

Сподели