Какво ще се случи на (03-ти ноември) в “Наследство” Ето какво ще видим

Яман разглежда сватбен каталог, а Дженген влиза при него и му съобщава, че госпожица Ела е тръгнала, като го е помолила да му предаде, че ще изпрати готовите документи, за да ги прегледа.

В същото време Сехер седи унила на леглото си, не преставайки да мисли за „сцената“ между Яман и Ела.

Яман влиза в стаята на Сехер и ѝ предлага да изберат сватбена агенция, която да се заеме с подготовката на церемонията.

Сърдито, Сехер заръчва на Яман сам да избере агенция, а той, от своя страна, ѝ припомня уговорката им да се преструва на развълнувана от предстоящата церемония.

Сехер отвръща на Яман, че тяхната сватба няма да е истинска. Девойката изтъква, че за избора на сватбена агенция може да се обърне към Ела, след което го моли да напусне стаята ѝ.

По-късно Неслихан връчва булчинската рокля на Сехер. Тя отбелязва, че роклята е с много дълбоко деколте, и категорично отказва да я облече.

Сехер звъни на Надире с молба да ѝ помогне да коригира роклята. Тя обаче отвръща, че зрението ѝ е отслабнало.

Надире веднага усеща, че тонът на Сехер е тъжен, и я пита какво я мъчи. Тя отвръща, че просто се чувства уморена…

Надире предлага на Сехер Кираз да коригира сватбената ѝ рокля. Лелята на Юсуф обещава утре да намине през квартала.

Междувременно Яман споделя с Дженгер, че не разбира какво се случва със Сехер. Той, от своя страна, го съветва да се опита да я развесели…

На сутринта Яман чука на вратата на стаята на Сехер, но никой не му отваря. Той влиза вътре и открива, че бъдещата му съпруга я няма.

Яман разбира от Неслихан, че Сехер е излязла с огромна кутия в ръце. Той я настига и я упреква, че се разхожда по улиците с такъв товар…

Яман взима кутията от ръката на Сехер и ѝ казва да се качи в автомобила му. Преди да отидат в дома на майка Надире, Яман отвежда Сехер да закусят край Босфора.

Вслушвайки се в съвета на Дженгер, Яман се опитва да разсмее Сехер, като доближава два геврека един до друг и я пита дали му се е получил знакът за безкрайност…

Сехер се усмихва плахо, но в този момент Яман получава обаждане от Ела. Тя му казва, че го очаква в имението.

Яман предлага на Сехер да допият чая си, но тя афектирано отвръща, че няма нужда, защото и без това е накарала майка Надире да я чака… излишно.

В дома на майка Надире Кираз моли Сехер да облече сватбената рокля… Кираз е категорична, че не е виждала по-красива булка от Сехер.

– ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА 

Сподели