Какво ще се случи на (03-ти май) в “Черно-бяла любов” Радостна, Аслъ казва на

Радостна, Аслъ казва на Гюлсюм и Жулиде, че с Ферхат ще се местят да живеят другаде, далеч от проблемите и лошото влияние.

Жулиде се прави на тъжна, а Аслъ я уверява, че няма да я изостави.

Намък заявява на Ферхат, че мястото му е в имението, но Ферхат отвръща, че вече не може да живее тук.

Изведнъж Аслъ, Гюлсюм и Жулиде чуват викове, идващи отвън. Жулиде слиза първа и заварва Ферхат, който бие Джунейт, а Вилдан крещи.

Жулиде се подсмихва и пита Вилдан защо най-накрая не признае на Ферхат, че той е бащата на Йозге. Ферхат поглежда изненадан към дъщерята на Хандан.

Аслъ също идва, но не успява да чуе въпроса на племенницата си към Вилдан. Тя напада Джунейт и го обвинява в убийството на Джем.

Жулиде вкарва Аслъ вътре, а Ферхат нарежда на Джунейт да върви пред него.

Аслъ получава болки и я слагат да си легне в стаята.

Джунейт умолява Ферхат да не го убива, защото ще остави Йозге без баща.

Вилдан се затваря с Хандан и я пита защо я е излъгала за Ферхат. Заявява на майка си, че е провалила целия ѝ живот.

Йозге се появява и прегръща Джунейт, а Ферхат скрива пистолета си. Спомня си как са убили Неждет пред него и как ще се почувства Йозге, ако изживее същото.

Джунейт вкарва момичето вътре и започва да си играе с нея. Идил е твърдо против престъпник като Джунейт да се разхожда най-спокойно из имението.

Ферхат казва на Жулиде да се качва в колата му веднага.

Вилдан се напива и чупи огледалото в стаята си. Аслъ чува виковете ѝ и ѝ предлага помощта си, но Вилдан я моли да я остави сама.

Йетер заявява на Намък, че няма да разубеждава Ферхат и Аслъ да не напускат имението. Съветва го да помисли най-накрая за щастието на сина си.

Жулиде се оправдава пред Ферхат, че е предположила, че Йозге му е дете, когато Вилдан ѝ е разказала за прекараната нощ.

Ферхат предупреждава Жулиде, че не я харесва и е разбрал, че е изрекла думите за бащинството, точно при появата на Аслъ. Заплашва да я побърка, ако продължи да му лази по нервите и допълва, че ще разкрие какво цели.

Гюлсюм, Абидин, Рамазан и Хюлия си организират вечеря в градината на имението.

–  

Сподели