Какво ще се случи на (01-ви май) в “Доктор Чудо” Али казва на Назлъ, че

Али казва на Назлъ, че ако се откаже от хирургията, няма да остане нищо от него. Назлъ отвръща, че го разбира. Съветва го да се върне към мечтите си. Двамата решават да сложат край на връзката си.

Назлъ предлага на Али да изтанцуват последния си танц, без да се докосват. Той се съгласява.

Али отива при Ферман и го уверява, че ще намери начин да спасят Мелих. Ферман го приветства обратно в медицината.

Дорук обяснява на Берк, че Тюркян е започнала да приема медикаменти, които са възвърнали чувствителността ѝ към болка.

По-късно Тюркян не се сдържа и прегръща мъжа си, признавайки му, че не може да живее без него.

Ферда изяснява на Тюркян, че още в началото са спрели въпросните медикаменти и са ѝ давали плацебо.

По време на операцията на Мелих Али измисля начин да го спасят. Двамата с Ферман прилагат метода, а Назлъ е щастлива, че Али отново е както преди.

Танжу съобщава на Ферман, че не може да му предаде управлението на хирургията заради последните ексцесии, свързани с Али. Допълва, че Ферман смесва работата и чувствата си.

Танжу съобщава на Ферда, че тя ще поеме управлението.

Ферман отива при Белиз и я обвинява, че му отмъщава по този начин. Белиз отвръща, че за пръв път не го е подкрепила пред Танжу, за да му покаже ясно какво е да нямаш гръб.

Ферман ѝ заявява, че е станал добър лекар заради самия себе си, не заради подкрепата ѝ. Нарича я жестока и безчувствена.

Късно вечерта Назлъ посещава апартамента на Али, но открива, че е празен и че той се е изнесъл. Сяда на празния под и се разплаква безутешно.

Ферман среща Али пред болницата и му предлага да обединят сили. Единственото, което да правят, е да работят, без да мислят за любов. Али приема.

Али си наема жилище в друг квартал, който е по-оживен от предишния. Там той се запознава с една от съседките си – Езо, която се оказва нахална и настоява да спи в дома му.

–  

Сподели