Какво ще се случи в “Смъртоносна изневяра”: (24 януари)

(24 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 8

У Сонг тръгва да търси куфарчето си из къщата, без да знае, че Йо Джу тайно го наблюдава. Йо Джу анализира косата под микроскоп, намерена на ризата му, определяйки, че принадлежи на някого, който не е млад. Отбелязва, че е нейна.

От своя телескоп Су Хо вижда Йо Джу да влиза в гаража и се втурва да шпионира. Тя прави задълбочена криминалистична проверка на колата на У Сонг, като събира влакна от коса и напръсква седалките.

Су Хо е толкова устремен, че не забелязва г-жа Йом, когато тя се приближава. Йо Джу планира да пише още преди лягане. Той игриво пита кого убива тази вечер, но Йо Джу планира да изчака точния момент, преди да убие някого.

Сънг Чол и Се Джин са озадачени от оръжието на убийството, тъй като върху трофея е само кръвта на мениджър Ким. Разследващият смята, че охлузването на главата й е от удар по нея при падане. Прободната рана на врата й е тази, която вероятно я е убила.

Директор Ма разглежда същите съдебни снимки и забелязва, че някой я е намушкал няколко пъти в гърба – това сигнализира за ярост. Но неефективността предполага, че е аматьор.

Су Хо запазва най-отвратителната оценка за последно: откриха термити в стомаха и гърлото й. Изследователят обяснява на детективите, че термитите остават под земята, което предполага, че Су Джонг трябва да е била погребана, преди да бъде преместена в реката.

Детективите смятат, че мениджър Бe може да е казал истината за това, че е видял тялото на Су Джонг в планината.

Су Хо се среща с агенти, които преди това са били назначени да наблюдават Йо Джу, и научава, че никой не е приел задачата толкова сериозно. Су Хо почти стене, когато агентът предполага, че директор Ма може да знае повече, тъй като той отговаряше за Йо Джу в нейните репортерски дни. Детективите отиват в планината. Местното ченге ги информира, че зад гората има гробище.

У Сонг се опитва да убеди Йо Джу да му позволи да почисти колата, но Йо Джу настоява, че тя ще го направи.

Извън апартамента си Су Хо забелязва нещо нередно с дръжката на вратата. Той влиза предпазливо и грабва пистолета си близо до вратата.

Су Хо върви напред, но спира, когато пистолет е притиснат в тила му.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели