Какво се случва с ЧЛЕН 13?

Вашето видео ще започне след 5
Skip (3)
52 Гледания
Публикувано
???? Пишете на нашите евродепутати тук: http://bit.ly/2TQEimh
???? Купи книгата ми тук: https://ozn.bg/2OMkauI
???? Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
???? Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
???? Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k
???? Елате в нашия Discord: https://discord.gg/TheClashersOfficial
???? Donate: paypal.me/theclashers

Здравейте приятели, аз съм Слави и в момента се намирам в любимата ми горичка над Панагюрище, в която се изливам нервите. Преди да започнем с член 13 искам само да ви кажа, че в края на видеото ще видите кадри от въздуха от прекрасния възрожденски град, които аз съм правил. Как и защо са тема на друг епизод, но се надявам да ви харесат. Отделно снимам с нов обектив и нови настройки, за товa ви моля да пишете долу в коментарите дали ви харесва качеството и какво още можем да подобрим.

#TheClashers #Article13 #Saveyourinternet

Сега по същество, темата за член 13 гръмна преди 3 месеца, аз направих епизод, както и много други ютюбъри. Имаше и реакции, за което благодаря. След това пълно затишие, изведнъж спря да се говори за най-голямата опасност в свободния интернет.

За тези, които изобщо не знаят за какво става въпрос припомням набързо. Член 13 е европейска директива, която буквално ще убие YouTube. Тя предвижда използването на само авторски кадри и текст. Т.е. снимките и видеата, които ви показвам в ТОП класациите са бай бай. Ако си тананикате известна песен бай бай, ако направите някое меме или мийм бай бай. Реакциите на видеа също са забранени. Ако искате повече инфо изгледайте предния ми клип по темата горе в дясно, след което се върнете тук за последната информация.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Нека обърнем внимание на проблемите от новия, така да го наречем, Член 13. Добър ли е той за нас, хората, които публикуваме неща в интернет? НЕ! Той все още крие проблеми.

Новият член 13 не казва и каква ще е ролята на носителя на правата. Как той ще докаже, че дадена снимка е негова. Това е адски сложен процес, който може да отнеме седмици.

Като цяло новият член 13 е малко по-добре, но има още доста да се работи. Все едно от европейския парламент са измислили едно недоносче, което отново крие рискове да погуби YouTube както го познаваме до момента. Ние ще се адаптираме, но това ограничение със сигурност ще се отрази на въображението и креaтивността ни. YouTube ще стане едно много по-скучно място.

Войната продължава приятели и ето какво можете да направите вие, за да помогнете. Отделете няколко минути от времето си, защото това е важно за нас и така можете да ни помогнете. Единственият начин да спрем приемането на Член 13 в момента е да пишем на родните ни европейски депутати и да ги убедим да гласуват против.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Категория
The Clashers
Commenting disabled.