Казвам се Фарах – Епизод 21 (Ето какво ще видим)

Излезе новият трейлър на 21 епизод на Adım Farah (Казвам се Фарах). В последния епизод; Мехмет получава помощта на Тахир за достъп до досието на брат си, а Тахир получава помощта на Мехмет, за да потвърди възможността майката на Фара да оцелее. Какво се случва в епизода на 18 ноември?

Гледайте трейлъра на 21-ия епизод на Adım Farah: 20-ият епизод на поредицата Adım Farah задържа публиката прикована към екрана. С финалната сцена на сериала феновете бяха развълнувани от новия епизод. Adım Farah се разследва, тъй като трейлърът на Farah, съдържащ улики за 21-ия епизод, беше пуснат. Кога ще излезе новият епизод на Adım Farah с участието на Engin Akyürek и Demet Özdemir? Пуснат ли е трейлърът на 21-ия епизод на My Name Farah? Подробности в нашите новини.

Телевизионният сериал Adım Farah е адаптиран от сериала, наречен „La Muchacha Que Limpia“, който направи много шум в Аржентина. Този сериал преди това е бил адаптиран в страни като САЩ и Мексико. Оригиналната история на сериала е базирана на реално събитие. Жена на име Рита (Фара) става свидетел на убийство на място, където работи като чистачка и е заплашвана от престъпниците. Рита започва да прави каквото искат престъпниците за здравето на сина й и се озовава в опасен свят. Епизодът на Adım Farah ще бъде по Fox TV в събота, 18 ноември!

Къде е снимачната площадка на телевизионния сериал Adım Farah? В Истанбул продължават снимките на сериала Adım Farah. Декорите, специално подготвени за снимките на сериала, са проектирани да отговарят на атмосферата на сериала. По време на снимките на сериала се вземат необходимите предпазни мерки за здравето на актьорите и членовете на екипа.

Фарах, която е на път да има религиозна сватба с Бехнам, се опитва да предотврати сватбата по някакъв начин. Бехнам казва на Фарах, че е изпратил Тахир в една от тайните му клетки, близо до турско-иранската граница. Фара се опитва да намери начин да спаси Тахир, без да подозира, че той е в голяма опасност. Ако Тахир успее да избяга от килията в Иран и се върне в Истанбул с голям коз, това ще създаде нови неприятности на Бехнам, които той не е очаквал. Тахир разбира, че майката на Фара също е държана там. Мехмет получава помощта на Тахир за достъп до досието на брат си, а Тахир получава помощта на Мехмет, за да потвърди възможността майката на Фара да оцелее. Мерджан несъзнателно кара Фарах да открие истината за Бехнам.

Казвам се Фарах епизод 21 (Трейлър) 

Казвам се Фарах – Епизод 21 резюме

Сподели