Каан Урганджъолу става татко – Вестник TV Сага

Популярният актьор Каан Урганджъолу и съпругата му Бурджу Денизер очакват първото си дете. Според разпространяваните в турските издания информации Бурджу е бременна в петия месец, а двойката дори вече е узнала пола на бебето си и е избрала името му. Звездното семейство очаква момче, което планира да нарече Джан.

Денизер публикува и снимка в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, с която потвърди щастливата новина.

През юни тази година харизматичният артист, най-известен с емблематичната си роля на антагониста Емир от хитовата сага „Черна любов“, изненадващо се ожени за своята любима Бурджу Денизер. 41-годишната бизнесдама и 42-годишният артист сключиха брак в турското консулство в Атина. На скромната церемония присъстваха единствено най-близките им роднини и приятели.

Актьорът и бизнесдамата бяха забелязани заедно за пръв път през септември 2022 г. на излизане от луксозно заведение. Малко преди това Каан прекрати седемгодишната си връзка с актрисата Зейнеп Оймак, а Бурджу се раздели с един от най-близките приятели на Каан – Дорук Търман. Медиите в южната ни съседка не пропуснаха да коментират и влошените отношения между Търман и Урганджъоулу, които дори престанаха да се следват в социалните мрежи.

Бурджу е възпитаничка на Катедрата по социология в университета „Билги“. Нейният дядо е собственик на един от най-известните ресторанти в Истанбул – „Gelik“. Дълги години Денизер живее в Испания, Мароко и Индия, а след като се завръща в родината си отворя собствено кафене.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От 2021 г. Каан изпълнява ролята на прокурора Йългаз в криминалната драма „Присъда“, която се превърна в един от най-успешните турски сериали през последните години и съвсем скоро предстои да бъде подновена с трети сезон.

Източник: tvsaga.com

Сподели