Йълдъз умира на финала на “Опасно изкушение”?

Появи се информация, че самата Йълдъз ще умре във финала на сериала „Опасно изкушение“.

Тя ще умре в автомобилна катастрофа и тази смърт няма да остави никого безразличен. Това е подкрепено от новината за отмяната на филма на Disney Plus, чиито снимки трябваше да започнат това лято и в сюжета му щеше да продължи разказа за Йълдъз. Но една евентуална смърт на главната героиня обезсмисля подобен филм.

Еда Едже разказва за финалните епизоди на сериала

Еда Едже, която се превърна във феномен и се сля с образа на Йълдъз Аргун в сериала „Опасно изкушение“, сподели кадри зад кулисите от моминското парти на Йълдъз. Говорейки за сериала, който продължи шест сезона, Едже каза : „Аз съм на моминското парти на Йълдъз, не на моето. Живяла съм живота на Йълдъз повече, отколкото моя собствен живот…“

Истинското партито по случай годежът на Еда Едже с Бурахан Тунджер се състоя преди дни.

Сериалът „Опасно изкушение“, който е един от най-продължителните телевизионни сериали на екрана, ще сложи край на това приключение в 178-ия епизод на сериала. В него участваха доста известни имена, които си поделят главните роли. Финалът се планира да бъде на 29 май.

Сериалът „Опасно изкушение “ с участието на Шевал Сам, Еда Едже, Биран Дамла Йълмаз, Мурат Айген, Мелиса Доу, Нехир Ердоган и Шебнем Дьонмез е на екран вече 6 сезона. Сериалът, в който има много известни имена, се готви да направи своя финал.

Сериалът “ Опасно изкушение“, който е сред най-дълго излъчваните на екрана, ще направи своя финал в 178-и епизод. Сериалът, който започна обратното броене до финала, ще приключи своето екранно присъствие на 29 май. Миналия месец Еда Едже, която играе ролята на Йълдъз, каза в изявлението си, че сериалът „Опасно изкушение “ категорично ще направи своя финал и повече сезони няма да има. Тя коментира, че са заснели този сезон при голям интерес от публиката.

– 

Сподели