Йойкю Гюрман подготвя сватба – Вестник TV Сага

Атрактивната певица и актриса Йойкю Гюрман, която в момента българските зрители наблюдават в образа на остроумната и емоционална Асие в социалната сага „Ти разкажи, Черно море“, съвсем скоро ще официализира петгодишната си връзка с рекламния агент Фатих Ичмели.

По време на участието си в телевизионно предаване тя призна, че с любимия й са отложили сватбата си, запланувана за това лято, заради земетресенията в южната ни съседка и служебните й ангажименти. „Заради трагичните събития в страната ни, не се чувствахме в състояние да организираме сватбено празненство. През следващите месеци ми предстоят концерти, така че ще се оженим пред септември или октомври“, обяви Йойкю.

През юни 2022 г. Гюрман и Ичмели се сгодяват след романтично предложение от Фатих в града на влюбените Париж, Франция. Зад гърба си актрисата има неуспешен брак, продължил едва година, с музиканта и актьор Явуз Бингьол (Фърат от „Черна роза“).

Йойкю и Фатих
Йойкю и Фатих

Освен че се превъплъщава в един от най-емблематичните персонажи в„Ти разкажи, Черно море“,, талантливата Йойкю изпълнява и почти всички песни, които звучат в продукцията, включително и нейния въздействащ саундтрак. „От момента, в който прочетох сценария, между мен и Асие съществува силна емоционална връзка. Знаех, че трябва да приема тази роля“, споделя Гюрман. „Това, което ме привлече към актьорството още преди години, е моята силно изявена способност да съпреживявам всичко, което наблюдавам или прочитам. Сцените с насилие имат огромно въздействие върху мен, очите ми се изпълват със сълзи, обзема ме гняв. Наясно съм, че има много жени, които са изложени на подобен тормоз ежедневно, невъзможно е да останем безучастни към тяхната съдба. Нашият сериал се противопоставя категорично на всяка форма на насилие“, коментира чаровната актриса относно участието си в социалната драма.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

Йойкю и нейният брат близнак Берк проявяват музикалните си заложби още в детската градина. Двамата посещават престижни частни училища по изкуства и през 2007 г. създават своя дуетна група. През следващите години издават общо три албума с авторски песни с елементи от Средиземноморския регион и арабските страни. Тяхна запазена марка обаче стават оригиналните им музикални изпълнения, съчетаващи турски мотиви и фламенко. Още първият им видеоклип се превръща в истински хит в южната ни съседка и е гледан над 25 милиона пъти в световноизвестния уебсайт YouTube. „С Берк сме като двете половинки на една ябълка. Връзката ни е много силна, въпреки че той се установи в Испания и се чувства много щастлив там. Надявам се един ден отново да работим заедно в музикалната сфера“, откровена е Йойкю.

Йойкю и брат й Берк

През изминалата година тя става екранна партньорка на Баръш Ардуч в третия сезон на историческата продукция „Алп Арслан“, заемайки мястото на своята колежка Фахрие Евджен, която наскоро роди втория си син. Йоюкю описва себе си като емоционална и толерантна личност със силно чувство за справедливост. „Не обичам крайните пристрастия и строгите правила. Стремежът към перфекционизъм ме изморява. Смятам, че прекалено голямата амбиция е опасна и причинява много вреди. За мен успехът не се измерва с доходи, власт и слава, а с добрите постъпки, които правите за околните“, убедена е актрисата.

Йойкю Гюрман
Йойкю Гюрман в „Алп Арслан“

Източник: tvsaga.com

Сподели