Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи се разделиха отново

Популярната светска двойка Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи за пореден път разочарова своите верни фенове. Докато всички очакваха обичаните актьори да обявят дата за сватбата си, те решиха отново да прекратят връзката си, точно година, след като я подновиха.

В момента Йозге е в Кападокия, където се провеждат снимките на новата поредица с нейно участие „Сапфир“, а Гьокберк замина за Айвалък, за да се присъедини към актьорския състав на рейтинговата драма „Три сестри“. От няколко дни турски медии упорито разгласяват новината, че двамата са се разделили, а от тяхна страна няма опровержение на твърденията.

Любовната история на Яъз и Демирджи определено не отстъпва на сюжетите на турските романтични поредици. През пролетта на миналата година любимците на публиката от сериала „Обещание“ изненадващо прекратиха отношенията си, докато бях в усилено подготовка за сватбено тържество. Няколко месеца по-късно Гьокберк потвърди, че с Йозге са се помирили, и даде любопитни подробности за възобновяването на връзката им.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

„Настръхвам всеки път, когато се замисля за това. Срещнахме се случайно на улицата. Ако Йозге беше напуснала жилището си минута по-рано или късно, това никога нямаше да се стане. Случи се невероятно съвпадение“, обясни актьорът. Чаровната му половинка допълни: „Нищо не може да застане на пътя на съдбата. Имахме добри отношения, вярвам, че всичко ще е наред оттук нататък. В живота понякога се налага да направиш кратка пауза, за да продължиш напред. През този период преосмислихме приоритети си, израснахме като личности и съдбата отново ни събра“. Йозге уточни, че след случайната им среща с Гьокберг той й е отправил покана да посетят кафене заедно и двамата са провели откровен разговор.

Не след дълго актьорите започнаха отново да посещават заедно различни светски събития и да демонстрират романтичните си взаимоотношения за радост на многобройните си почитатели. И този път обаче приказката им не продължи дълго и не завърши с дългоочакваната сватба.

Източник: tvsaga.com

Сподели