“Истинска любов” се завръща

Завръщане!

Един от най-обичаните португалски сериали “Истинска любов” (Amor Maior) се завърта отново в българския ефир от 17 януари (понеделник).

Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 16:00 до 17:00 ч. по bTV Lady на мястото на бразилския хит “Силата на желанията”.

Напомняме Ви, че “Истинска любов” стартира премиерно в България през декември 2020 г. в ефира на bTV. Първоначално поредицата се излъчваше в следобедните часове, но впоследствие бе изместена след полунощ.

“Истинска любов” се състои от 333 епизода, но у нас е закупена съкратената интернационална версия от 107 серии.

Главните роли се изпълняват от Сара Матош, Жозе Фидалго, Инес Кастел-Бранко, Хосе Мата, Жоао Рейес и др.

Историята:

„Истинска любов“ проследява историята на несломимата Клара, която се завръща в родния си дом, за да се изправи срещу мащехата си Франсишка, жертвайки любовта, надеждите и мечтите си.

Преди години Франсишка убива собствената си полусестра и майка на Клара – Лаура, с цел да присвои богатството й и да заеме мястото й в обществото. Тя успешно изпълнява плана си, омъжва се за бащата на Лаура и осиновява по-малките й сестри, а нея изпраща далеч.

Сега Франсишка е готова да се отърве и от мъжа си, за да запази състоянието единствено и само за себе си, но Клара застава на пътя й, решена да спаси семейството си и да раздаде справедливост за смъртта на майка си. За да се завърне в бащиния си дом, Клара жертва и връзката си с любовта на живота си – младшия следовател Манел.

По ирония на съдбата точно когато събира доказателства за престъпленията на Франсишка, Клара се замесва с хора от подземния свят, за да спаси брат си Алфонсо, който е длъжник на коварен престъпник.

Така съдбата отново среща Клара и Манел, но сега двамата са от противоположните страни на закона – тя има криминално досие, а той вече е инспектор. Франсишка се оказва по-силна от всякога и успява да убеди всички, че Клара е престъпница, която я обвинява несправедливо, с цел да заграби семейното богатство.

Въпреки че е в безизходица, Клара не се отказва и е решена на всяка цена да спечели попечителството над сестрите си, да получи справедливост за майка си и да докаже на любовта на живота си, че е попаднала в капан. Историята става още по-заплетена, когато Франсишка се обсебва от Манел, готова на всичко, за да спечели любовта му.

Актьорите:

Главната роля в „Истинска любов“ е поверена на една от най-обещаващите млади надежди на португалското кино и телевизия Сара Матош. За ролята си на Клара талантливата актриса споделя: „Това е любимата ми героиня и съм изключително щастлива, че бе приета толкова топло от зрителите пред екрана. С Клара ни свързват много общи ценности и може би това улесни играта ми в сериала“. Неин екранен актьор е Жозе Фидалго, носител на приз за „Най-добър актьор“.

В ролята на Франсишка влиза една от най-големите звезди в Португалия Инес Кастел-Бранко, която освен в родината си, зашеметява с актьорска игра и зрителите във Франция, където „Истинска любов“ се превръща в истински хит и печели награда за „Теленовела на годината“.

Сподели