Ирем Хелваджъолу с нов любим

Привлекателната турска актриса Ирем Хелваджъолу, която в момента българските зрители наблюдават в образа на решителната Нефес в социалната сага „Ти разкажи, Черно море“, афишира връзката си със своя нов любим – мениджъра Урал Каспар.

Разпитвана от журналисти за отношенията им красавицата призна: „Чувствата ни са взаимни. Урал притежава ресторант в азиатската част на Истанбул и именно там се запознахме“.

„Твърде рано е да говорим за брак. Все още сме в процес на опознаване“, допълни актрисата. Новата светска двойка вече не се притеснява да демонстрира публично близостта си и да споделя свои общи снимки в социалните мрежи.

Ирем и новият й възлюбен Урал

През април тази година Ирем прекрати окончателно отношенията си с дългогодишния си любим – известния гастроном Йолач Йозджан, с когото имаха бурна връзка, белязана от събирания и раздели.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

40-годишната Хелваджъолу е позната у нас и от сериалите „Слънчеви момичета“ и „Стая 309“. Последната й изява на малкия екран в южната ни съседка до момента е в драматичната семейна поредица „Разбито сърце“, в която неин екранен партньор е харизматичният й колега Алп Навруз.

Ирем Хелваджъолу

Източник: tvsaga.com

Сподели