Ирем Хелваджъолу отново се раздели с любимия си

Светската двойка Ирем Хелваджъолу – Йолач Йозджан прекрати романтичната си връзка. За това информират турските медии, позовавайки се на факта, че актрисата и гастрономът са престанали да се следват в социалната мрежа Instagram.

Раздялата не е първа за Ирем и Йолач, които афишират официално любовта си минути преди да настъпи 2022 г., споделяйки своя обща снимка в интернет пространството.

През юли изданията в южната ни съседка разгласяват новината, че популярната актриса и 40-годишният ресторантьор са се разделили. Малко по-късно двамата отново са забелязани заедно и признават, че са решили да дадат нов шанс на чувствата си. Сега обаче изглежда, че в отношенията им е настъпила нова криза.

Ирем Хелваджъолу и Йолач Йозджан
Ирем Хелваджъолу и Йолач Йозджан

Отскоро българските зрители наблюдават талантливата Хелваджъолу в образа на Нефес в социалната драма „Ти разкажи, Черно море“. През изминалата година тя е част от актьорския състав на семейната поредица „Майчина тайна“, а в момента е екранна партньорка на харизматичния Алп Навруз в сериала „Разбито сърце“, адаптиран по едноименния роман на писателката Атике Хънчлъер. Ирем влиза в образа на адвокатката Зейнеп, която отчаяно се стреми да докаже вината на мъж, причинил смъртта на съпругата си без да оставя никакви доказателства за своето престъпление.

„Ти разкажи, Черно море“ – успехи и критики за сериала

Източник: tvsaga.com

Сподели