Инцидент на снимачната площадка на „Семейство”

Част от актьорите, участващи в рейтинговата драма „Семейство” с Къванч Татлъту и Серенай Саръкая в главните роли, претърпяват инцидент по време на снимките на 11-ия епизод в южната ни съседка.

Аслан (Къванч Татлъту) и близките му Девин, Хюля, Джейлян, Джихан, Айсел, Ибо и Толга се намират в гробищен парк. Тогава Аслан забелязва кола, в която е поставена бомба. Според сценария взривното устройство трябва да избухне със силен звук. Екипът заснема две итерации, но при третата се получава неочаквано голяма експлозия в превозното средство. Пламъците се разрастват заради силния вятър, което предизвиква паника и страх в актьорите и техническия екип.

Актрисата Ипек Чичек (Гамзе – „Не пускай ръката ми”, Кюбра – „Доктор Чудо”) спасява косата си от изгаряне, но по-късно е приета в болница за допълнителни изследвания. Брадата на Неджат Ишлер, както и кичури от косата на Джанан Ергюдер също се подпалват.

От компания AY Yapım започват разследване за възможни грешки и пропуски от страна на екипа. В писмено съобщение те заявяват: „Ще бъдат извършени всички видове изследвания и резултатът ще бъде оповестен”.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Интересът към поредицата „Семейство” непрестанно се увеличава. На 10 млн. души са гледали първия епизод на сериала в YouTube. На фона на огромния интерес към продукцията, надхвърлящ пределите на Турция, създателите й остават категорични, че тя ще продължи само 30 епизода и няма да има втори сезон. Това е и едно от условията, които Татлъту поставя, за да се включи в нея. В договора на Къванч е залегнала още една клауза – съпругата му Башак Дизер да бъде дизайнер на продукцита.

Преди дни Башак даде специално интервю за турското издание на списание Marie Claire. „Гордея се, че имам съпруг, на когото всички се възхищават”, заявява тя.

Всичко за новия сериал „Семейство“ с Къванч Татлъту и Серенай Саръкая

Източник: tvsaga.com

Сподели